2
Porgandipirukas toorjuustuga
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Lisa kama, toorjuust ning kooritud, röstitud ja tükikesteks hakitud pähklid (osa hakitud pähkleid jäta hilisemaks kaunistamiseks).
3. Sega kõik veelkord kergelt läbi. Jälgi, et toorjuust seguneks ühtlaselt kamavahtu.
4. Pane kamavaht vaheldumisi pohlamoosiga kihiti serveerimisnõusse ning raputa kõige peale pisut pähkleid.
Tweet
« Tagasi
- 8-10 portsjonit
- 10 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Kiirelt valmiv, suurepärane magustoit
Koostisained
400 ml | Vahukoor (35%) |
150 g | Toorjuust |
50 g | Pähkel (Sarapuu) |
4 spl | Kamajahu |
4 tl | Suhkur |
Pohlamoos |
Valmistamine
1. Vahusta vahukoor koos suhkruga poolenisti vahtu.2. Lisa kama, toorjuust ning kooritud, röstitud ja tükikesteks hakitud pähklid (osa hakitud pähkleid jäta hilisemaks kaunistamiseks).
3. Sega kõik veelkord kergelt läbi. Jälgi, et toorjuust seguneks ühtlaselt kamavahtu.
4. Pane kamavaht vaheldumisi pohlamoosiga kihiti serveerimisnõusse ning raputa kõige peale pisut pähkleid.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi