1
Pirni-õuna pidusai (boston)
« Tagasi
0
kommentaari
1. Aseta kamar (sobivad ka kamaratükid) suuremasse potti nõnda, et vesi kataks selle üleni. Lase keema tõusta ja koori hoolikalt vaht.
2. Lisa kõik maitseained. Sibulalt eemalda pealmised pruunid kihid, jäta alles viimane ja lisa potti tervena.
3. Keeda u 40 min kuni kamar on pehme. 4. Jahuta ning eemalda kamara siseküljelt liigne rasv.
5. Aseta kamaratükid üksteise peale kihiti, jahvata vahele soola ja musta pipart.
6. Keera tihedalt rulli. Kasuta selleks kahekordset marlit või õhemat riiet. Soovi korral seo rull lisaks veel nööriga.
7. Aseta jahedasse raskuse alla umbes ööpäevaks.
Serveerimiseks viiluta õhukeselt, paku juurde mädarõigast, sinepit, salatit. Sobib väga hästi võileivakatteks, aga ka lisandiks kuumadele kartulitele. Jätku!
Vihje: sobib ka rahvuslikuks piduroaks
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Rahvuslik klassika
Koostisained
1.5 kg | Seakamar |
Kuivatatud või marineeritud tilliõisikud või varred | |
3 l | Vesi |
1 tk | Sibul |
6 tk | Loorberileht |
15 tk | Värviline terapipar |
25 g | Maitseainesegu lihahautisele |
2 tl | Sool |
Valmistamine
Valmistamine:1. Aseta kamar (sobivad ka kamaratükid) suuremasse potti nõnda, et vesi kataks selle üleni. Lase keema tõusta ja koori hoolikalt vaht.
2. Lisa kõik maitseained. Sibulalt eemalda pealmised pruunid kihid, jäta alles viimane ja lisa potti tervena.
3. Keeda u 40 min kuni kamar on pehme. 4. Jahuta ning eemalda kamara siseküljelt liigne rasv.
5. Aseta kamaratükid üksteise peale kihiti, jahvata vahele soola ja musta pipart.
6. Keera tihedalt rulli. Kasuta selleks kahekordset marlit või õhemat riiet. Soovi korral seo rull lisaks veel nööriga.
7. Aseta jahedasse raskuse alla umbes ööpäevaks.
Serveerimiseks viiluta õhukeselt, paku juurde mädarõigast, sinepit, salatit. Sobib väga hästi võileivakatteks, aga ka lisandiks kuumadele kartulitele. Jätku!
Vihje: sobib ka rahvuslikuks piduroaks
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi