Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

0 0 0



Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Rahvuslik klassika


Koostisained

1.5 kg Seakamar
Kuivatatud või marineeritud tilliõisikud või varred
3 l Vesi
1 tk Sibul
6 tk Loorberileht
15 tk Värviline terapipar
25 g Maitseainesegu lihahautisele
2 tl Sool

Valmistamine

Valmistamine:
1. Aseta kamar (sobivad ka kamaratükid) suuremasse potti nõnda, et vesi kataks selle üleni. Lase keema tõusta ja koori hoolikalt vaht.
2. Lisa kõik maitseained. Sibulalt eemalda pealmised pruunid kihid, jäta alles viimane ja lisa potti tervena.
3. Keeda u 40 min kuni kamar on pehme. 4. Jahuta ning eemalda kamara siseküljelt liigne rasv.
5. Aseta kamaratükid üksteise peale kihiti, jahvata vahele soola ja musta pipart.
6. Keera tihedalt rulli. Kasuta selleks kahekordset marlit või õhemat riiet. Soovi korral seo rull lisaks veel nööriga.
7. Aseta jahedasse raskuse alla umbes ööpäevaks.

Serveerimiseks viiluta õhukeselt, paku juurde mädarõigast, sinepit, salatit. Sobib väga hästi võileivakatteks, aga ka lisandiks kuumadele kartulitele. Jätku!
Vihje: sobib ka rahvuslikuks piduroaks

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi