0
Jõhvikakissell õunte, mustsõstra- ja astelpajumarjadega
« Tagasi
2
kommentaari
2. Jaga magustoidu pokaalidesse igaühe põhja pisut marju, peale kalla kamasegu. Jäta kaunistamiseks mõned marjad eelnevalt kõrvale.
3. Vahusta vahukoor, enne vahustamist lisa sinna 7 tl suhkurt ning kui koostis parajalt mõnus, jaga pokaalidesse kamasegu peale.
4. Seejärel kaunista ülejäänud marjadega ning peale riputa kookoshelbeid.
Muidugi võib soovi korral kõikide ainete koguseid ka muuta. Kes maiam, lisab rohkem suhkrut!
Tweet
« Tagasi
2
kommentaari
Ideaalne nn Eesti toit pisikese kookose lisaga. Sobib tutvutamaks Eesti kööki! Tervislik ning maitsev!
Koostisained
0.5 l | Keefir |
100 g | Kamajahu |
7 spl | Kookoshelbed |
80 g | Mustsõstar |
200 ml | Vahukoor (35%) |
17 tl | Suhkur (pruun) |
Valmistamine
1. Võta üks keskmise suurusega kauss, pane sinna pool liitrit keefirit, kama, 10 tl suhkrut ja kookoshelbeid. Sega.2. Jaga magustoidu pokaalidesse igaühe põhja pisut marju, peale kalla kamasegu. Jäta kaunistamiseks mõned marjad eelnevalt kõrvale.
3. Vahusta vahukoor, enne vahustamist lisa sinna 7 tl suhkurt ning kui koostis parajalt mõnus, jaga pokaalidesse kamasegu peale.
4. Seejärel kaunista ülejäänud marjadega ning peale riputa kookoshelbeid.
Muidugi võib soovi korral kõikide ainete koguseid ka muuta. Kes maiam, lisab rohkem suhkrut!
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi