0
Heeringamaius
« Tagasi
2
kommentaari
2. Prae leivapuru või ja 1 sl suhkruga, kuni leib muutub krõbedaks.
3. Sega jogurt, kamajahu ning ülejäänud suhkur. Parema maitse ja konsistentsi saamiseks kasuta rammusamat tüüpi jogurtit.
4. Tõsta praetud leib ja kama-jogurt magustoidukaussi, lisa moos.
5. Sega ettevaatlikult ning söö kohe, kuni leib on veel krõbe.
Tweet
« Tagasi
2
kommentaari
Mõnus vaheldus tavalisele kamajoogile.
Koostisained
180 g | Jogurt (maitsestamata) |
50 tk | Leib |
30 g | Suhkur |
15 g | Moos |
5 g | Või |
5 g | Kamajahu |
Valmistamine
1. Riivi või murenda leib näppude vahel.2. Prae leivapuru või ja 1 sl suhkruga, kuni leib muutub krõbedaks.
3. Sega jogurt, kamajahu ning ülejäänud suhkur. Parema maitse ja konsistentsi saamiseks kasuta rammusamat tüüpi jogurtit.
4. Tõsta praetud leib ja kama-jogurt magustoidukaussi, lisa moos.
5. Sega ettevaatlikult ning söö kohe, kuni leib on veel krõbe.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi