0
Lehttaignasaiad päikesekuivatatud tomatite ning pestoga
« Tagasi
0
kommentaari
2. Prae hakitud küüsaluku paksupõhjalises potis 1-2 minutit õli ning või segus.
3. Lisa purustatud tomatid ning kuumuta saadud segu, aegajalt segades, vaiksel kuumusel 20-30 minutit.
4. Tomatikastme podisemise ajal maitsesta teda suhkru, soola ning rosmariiniga.
5. Lõika kalkunifilee ühtlaselt laiaks. Soovi korral võid fileed ka lihahaamriga laiemaks tampida.
6. Määri peale toorjuust ning väiksemaks tükeldatud päikesekuivatatud tomatid ning samamoodi tükeldatud oliivid.
7. Keera filee ühtlaselt rulli ning seo niidiga kinni.
8. Pruunista rulli kuumal pannil, teda samal ajal soola ning purustatud pipraga maitsestades.
9. Tõsta pruunistatud filee nii suurele tükile fooliumile, et saaksid rulli sellega tervenisti katta.
10. Tõsta fooliumil servad üles, kalla juurde tomatikaste ning keera foolium pealt kinni.
11. Pane kalkunirull 180C ahju ning küpseta 30 minutit.
12. Peale roa valmimist lase tal mõni minut seista, eemalda rullilt niidid ning lõika meelepärase suurusega viiludeks.
Serveeri riisiga.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Maitsev, Vahemere-hõnguline roog
Koostisained
400 g | Kalkuniliha (filee) |
10 tk | Päikesekuivatatud tomatid |
10 tk | Oliivid (rohelised) |
3 spl | Toorjuust |
4 tk | Küüslauk (küüs) |
1 tk | Purustatud tomat (konserv) |
Või | |
Rapsiõli | |
Rosmariin (värse) | |
Pipar (must) | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Puhasta ning haki küüslauk.2. Prae hakitud küüsaluku paksupõhjalises potis 1-2 minutit õli ning või segus.
3. Lisa purustatud tomatid ning kuumuta saadud segu, aegajalt segades, vaiksel kuumusel 20-30 minutit.
4. Tomatikastme podisemise ajal maitsesta teda suhkru, soola ning rosmariiniga.
5. Lõika kalkunifilee ühtlaselt laiaks. Soovi korral võid fileed ka lihahaamriga laiemaks tampida.
6. Määri peale toorjuust ning väiksemaks tükeldatud päikesekuivatatud tomatid ning samamoodi tükeldatud oliivid.
7. Keera filee ühtlaselt rulli ning seo niidiga kinni.
8. Pruunista rulli kuumal pannil, teda samal ajal soola ning purustatud pipraga maitsestades.
9. Tõsta pruunistatud filee nii suurele tükile fooliumile, et saaksid rulli sellega tervenisti katta.
10. Tõsta fooliumil servad üles, kalla juurde tomatikaste ning keera foolium pealt kinni.
11. Pane kalkunirull 180C ahju ning küpseta 30 minutit.
12. Peale roa valmimist lase tal mõni minut seista, eemalda rullilt niidid ning lõika meelepärase suurusega viiludeks.
Serveeri riisiga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi