0
Krõbeda koorikuga kalkunipraad
« Tagasi
Allikas: Algidee "Meistrite Grilliraamat"
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Koori ning riivi umbes 2 cm suurune tükk ingverit.
3. Viiluta sibulad ning sidrun.
4. Sega omavahel riivitud ingver, sibulaviilud ning sidruniviilud.
5. Lisa mineraalvesi, tšillikaste ning maitse järgi soola ja tüümiani.
6. Lisa kalkuniliha tükid, sega kõik veelkord kergelt läbi ning aseta kaanetatult külmkappis 2 tunniks marineeruma.
7. Marineerunud lihatükid lükka varrastele ning küpseta grillil küpseks.
8. Serveeri grillitud ning tšillikastmega mopitud paprikaga.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 2h+20 min
Allikas: Algidee "Meistrite Grilliraamat"
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Mahedamaitseline kerge šašlõkk
Koostisained
Menüü.ee - Sinu abiline kodus ja köögis | |
500 g | Kalkuni kintsuliha |
200 ml | Mineraalvesi (Värska) |
4 spl | Magus tšillikaste |
2 tk | Sibul |
1 tk | Sidrun |
Ingver (värske) | |
Tüümian (kuivatatud) | |
Sool |
Valmistamine
1. Puhasta kalkuni kintsuliha ning lõika kuubikuteks.2. Koori ning riivi umbes 2 cm suurune tükk ingverit.
3. Viiluta sibulad ning sidrun.
4. Sega omavahel riivitud ingver, sibulaviilud ning sidruniviilud.
5. Lisa mineraalvesi, tšillikaste ning maitse järgi soola ja tüümiani.
6. Lisa kalkuniliha tükid, sega kõik veelkord kergelt läbi ning aseta kaanetatult külmkappis 2 tunniks marineeruma.
7. Marineerunud lihatükid lükka varrastele ning küpseta grillil küpseks.
8. Serveeri grillitud ning tšillikastmega mopitud paprikaga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi