0
Hispaaniapärane kalapada
« Tagasi
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
2
kommentaari
2. Tükelda suupärasteks tükkideks porgand ja lillkapsas.
3. Eemalda kalafileelt nahk ning tükelda ka tema.
4. Kuumuta pannil õli, lisa sibul ja kuivad maitseained.
5. Pruunista kuldpruuniks!
6. Lisa tšilli, küüslauk ja ingver,kuumuta ja lisa tükeldatud köögiviljad, kuumuta segades veel umbes 5 minutit.
7. Lisa puljong ja lase keema tõusta.
8. Kuumuta seni, kuni köögiviljad on veel pisut krõmpsud ning lisa kookospiim rohelised herned ja kalatükid.
Tweet
« Tagasi
- 6-8 portsjonit
- 40 min
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
Tegid seda toitu?
2
kommentaari
Idamaise hõnguga kalaroog
Koostisained
350 g | Lõhe (filee) |
200 ml | Puljong (köögivilja) |
180 ml | Kookospiim |
150 g | Lillkapsas |
40 g | Hernes (külmutatud) |
20 g | Ingver (värske) |
3 tk | Küüslauk (küüs) |
2 tk | Porgand |
1 tk | Sibul |
Toiduõli | |
Tšilli (kaun) | |
Kardemoniseemned | |
Koriander (jahvatatud) | |
Kurkum | |
Pipar | |
Sool |
Valmistamine
1. Haki sibul, küüslauk, ingverning tšilli väikesteks tükkideks.2. Tükelda suupärasteks tükkideks porgand ja lillkapsas.
3. Eemalda kalafileelt nahk ning tükelda ka tema.
4. Kuumuta pannil õli, lisa sibul ja kuivad maitseained.
5. Pruunista kuldpruuniks!
6. Lisa tšilli, küüslauk ja ingver,kuumuta ja lisa tükeldatud köögiviljad, kuumuta segades veel umbes 5 minutit.
7. Lisa puljong ja lase keema tõusta.
8. Kuumuta seni, kuni köögiviljad on veel pisut krõmpsud ning lisa kookospiim rohelised herned ja kalatükid.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi