Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

5 1 2


  • 6-8 portsjonit
  • 40 min

Allikas: Welcome Cafe
Autor:

Tegid seda toitu?


2
kommentaari

Idamaise hõnguga kalaroog


Koostisained

350 g Lõhe (filee)
200 ml Puljong (köögivilja)
180 ml Kookospiim
150 g Lillkapsas
40 g Hernes (külmutatud)
20 g Ingver (värske)
3 tk Küüslauk (küüs)
2 tk Porgand
1 tk Sibul
Toiduõli
Tšilli (kaun)
Kardemoniseemned
Koriander (jahvatatud)
Kurkum
Pipar
Sool

Valmistamine

1. Haki sibul, küüslauk, ingverning tšilli väikesteks tükkideks.
2. Tükelda suupärasteks tükkideks porgand ja lillkapsas.
3. Eemalda kalafileelt nahk ning tükelda ka tema.
4. Kuumuta pannil õli, lisa sibul ja kuivad maitseained.
5. Pruunista kuldpruuniks!
6. Lisa tšilli, küüslauk ja ingver,kuumuta ja lisa tükeldatud köögiviljad, kuumuta segades veel umbes 5 minutit.
7. Lisa puljong ja lase keema tõusta.
8. Kuumuta seni, kuni köögiviljad on veel pisut krõmpsud ning lisa kookospiim rohelised herned ja kalatükid.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi