Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kaelakarbonaad valge veini ning tüümianiga

« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • 15+50 min

Allikas: Welcome Cafe
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Maitsev, veinis hautatud liharoog


Koostisained

600 g Sealiha (kaelakarbonaad)
120 ml Vein (valge)
6 tk Küüslauk (küüs)
3 tk Loorberileht
1 spl Veiniäädikas (valge)
Tüümian (värske)
Suhkur
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Tee karbonaadi sisse noaotsaga augud. Pane sinna küüslauguküüned, tüümian ja loorberilehed.
2. Pruunista liha pannil kuumas õlis ning maitsesta teda soola ja värskelt purustatud pipraga. Tõsta liha seejärel haudepotti.
2. Seejärel kuumuta pannil suhkrut, valgeveini äädikat ning veini kuni suhkur on sulanud.
4. Kalla vedelik lihale ning pane haudepott 180 C ahju. Maitsesta vajadusel veelkord soola ning pipraga.
5. Aegajalt liha tekkinud praevedelikuga niisutades küpseta umbes 40-50 minutit kuni liha on küps.
6. Serveeri ahjukartulite ning peediga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi