0
Tummine sealiha hautis
« Tagasi
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
0
kommentaari
2. Pruunista liha pannil kuumas õlis ning maitsesta teda soola ja värskelt purustatud pipraga. Tõsta liha seejärel haudepotti.
2. Seejärel kuumuta pannil suhkrut, valgeveini äädikat ning veini kuni suhkur on sulanud.
4. Kalla vedelik lihale ning pane haudepott 180 C ahju. Maitsesta vajadusel veelkord soola ning pipraga.
5. Aegajalt liha tekkinud praevedelikuga niisutades küpseta umbes 40-50 minutit kuni liha on küps.
6. Serveeri ahjukartulite ning peediga.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 15+50 min
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Maitsev, veinis hautatud liharoog
Koostisained
600 g | Sealiha (kaelakarbonaad) |
120 ml | Vein (valge) |
6 tk | Küüslauk (küüs) |
3 tk | Loorberileht |
1 spl | Veiniäädikas (valge) |
Tüümian (värske) | |
Suhkur | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Tee karbonaadi sisse noaotsaga augud. Pane sinna küüslauguküüned, tüümian ja loorberilehed.2. Pruunista liha pannil kuumas õlis ning maitsesta teda soola ja värskelt purustatud pipraga. Tõsta liha seejärel haudepotti.
2. Seejärel kuumuta pannil suhkrut, valgeveini äädikat ning veini kuni suhkur on sulanud.
4. Kalla vedelik lihale ning pane haudepott 180 C ahju. Maitsesta vajadusel veelkord soola ning pipraga.
5. Aegajalt liha tekkinud praevedelikuga niisutades küpseta umbes 40-50 minutit kuni liha on küps.
6. Serveeri ahjukartulite ning peediga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi