0
Mooniseemnetega aprikoosikeeks
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Lisa 100 g peene riiviga riivitud juustu ning maitseained.
3. Lisa soodaga kokku segatud jahu ning sõtku tainas ühtlaseks.
4. Keera tainas toidukilesse ning lase tal 30 minutit külmkapis seista.
5. Rulli taignarulliga tainas umbes 1 cm paksuselt lahti ning lõika meelepärase suurusega pulgad.
6. Tõsta pulgad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, määri nad kokku teise lahtiklopitud munaga ning puista seejärel peale õlejäänud juust ning mooniseemned.
7. Küpseta 200C ahjus umbes 15 minutit kuni pulgad on saavutanud ilusa välimuse.
Tweet
« Tagasi
- 70 portsjonit
- 40+15 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Õhulised ning maitsvad juustupulgad, mis maitsevad kõigile.
Koostisained
360 g | Jahu (nisu) |
200 ml | Hapukoor (20%) |
150 ml | Majonees |
150 g | Juust |
50 g | Või |
50 g | Mooniseemned |
2 tk | Muna |
1.5 tl | Sool |
1.5 tl | Paprika (pulber) |
0.5 tl | Söögisooda |
Valmistamine
1. Hõõru toasoe või pehmeks, lisa 1 lahtiklopitud muna, hapukoor ning majonees.2. Lisa 100 g peene riiviga riivitud juustu ning maitseained.
3. Lisa soodaga kokku segatud jahu ning sõtku tainas ühtlaseks.
4. Keera tainas toidukilesse ning lase tal 30 minutit külmkapis seista.
5. Rulli taignarulliga tainas umbes 1 cm paksuselt lahti ning lõika meelepärase suurusega pulgad.
6. Tõsta pulgad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, määri nad kokku teise lahtiklopitud munaga ning puista seejärel peale õlejäänud juust ning mooniseemned.
7. Küpseta 200C ahjus umbes 15 minutit kuni pulgad on saavutanud ilusa välimuse.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi