Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Juustuga üleküpsetatud portobello-seen

« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • 25 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Juustukatte all on mahlane täidis


Koostisained

80 g Juust
60 g Suvikõrvits
4 tk Seen (portobello)
1 tk Sibul
2 tk Küüslauk (küüs)
1 tk Paprika (punane)
2 spl Oliivõli
2 spl Toiduõli
60 g Sink
Paprika (pulber)
Pipar
Sool (mere)

Valmistamine

1. Haki sibul ja sink ning kuumuta neid pannil õlis kuni sibul muutub klaasjaks
2. Pressi küüslauguküüned ning kuumuta veel ühe minuti jagu
3. Haki paprika ja suvikõrvits ning lisa samuti pannile, maitsesta kergelt pipraga
4. Eemalda portobello seentelt jalad, pintselda seened mõlemalt poolt oliivõliga ja aseta need fooliumile ahjuvormi
5. Maitsesta "seenekausid" kergelt meresoolaga ja tõsta supilusikaga seenekausikestesse täidis
6. Küpseta 200 C juures seeni ahjus umbes 6-7 minutit, seejärel võta vorm ahjust välja ja aseta seentele peale ümmarguseks lõigatud õhukesed juustuviilud.
7. Raputa juustule peale pisut paprikapulbrit ja küpseta veel paar minutit kuni juust on sulanud.
8. Serveeri koos salatiga.

PS: Täidise osas pane oma fantaasia tööle. Kui soovid taimetoitu, siis võid näiteks singi täiesti ära jätta.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi