0
Juustuga üleküpsetatud tšillikaunad
« Tagasi
0
kommentaari
2. Pressi küüslauguküüned ning kuumuta veel ühe minuti jagu
3. Haki paprika ja suvikõrvits ning lisa samuti pannile, maitsesta kergelt pipraga
4. Eemalda portobello seentelt jalad, pintselda seened mõlemalt poolt oliivõliga ja aseta need fooliumile ahjuvormi
5. Maitsesta "seenekausid" kergelt meresoolaga ja tõsta supilusikaga seenekausikestesse täidis
6. Küpseta 200 C juures seeni ahjus umbes 6-7 minutit, seejärel võta vorm ahjust välja ja aseta seentele peale ümmarguseks lõigatud õhukesed juustuviilud.
7. Raputa juustule peale pisut paprikapulbrit ja küpseta veel paar minutit kuni juust on sulanud.
8. Serveeri koos salatiga.
PS: Täidise osas pane oma fantaasia tööle. Kui soovid taimetoitu, siis võid näiteks singi täiesti ära jätta.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Juustukatte all on mahlane täidis
Koostisained
80 g | Juust |
60 g | Suvikõrvits |
4 tk | Seen (portobello) |
1 tk | Sibul |
2 tk | Küüslauk (küüs) |
1 tk | Paprika (punane) |
2 spl | Oliivõli |
2 spl | Toiduõli |
60 g | Sink |
Paprika (pulber) | |
Pipar | |
Sool (mere) |
Valmistamine
1. Haki sibul ja sink ning kuumuta neid pannil õlis kuni sibul muutub klaasjaks2. Pressi küüslauguküüned ning kuumuta veel ühe minuti jagu
3. Haki paprika ja suvikõrvits ning lisa samuti pannile, maitsesta kergelt pipraga
4. Eemalda portobello seentelt jalad, pintselda seened mõlemalt poolt oliivõliga ja aseta need fooliumile ahjuvormi
5. Maitsesta "seenekausid" kergelt meresoolaga ja tõsta supilusikaga seenekausikestesse täidis
6. Küpseta 200 C juures seeni ahjus umbes 6-7 minutit, seejärel võta vorm ahjust välja ja aseta seentele peale ümmarguseks lõigatud õhukesed juustuviilud.
7. Raputa juustule peale pisut paprikapulbrit ja küpseta veel paar minutit kuni juust on sulanud.
8. Serveeri koos salatiga.
PS: Täidise osas pane oma fantaasia tööle. Kui soovid taimetoitu, siis võid näiteks singi täiesti ära jätta.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi