0
Kaelakarbonaad valge veini ning tüümianiga
« Tagasi
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
0
kommentaari
2. Tambi lihahaamriga toidukile vahele pandud tükid veidi õhemaks.
3. Maitsesta pipra ja soolaga ning küpseta ahjus 120 C juures 45 minutit.
4. Ratasteks lõigatud porru rösti kiiresti pannil, selliselt, et värv säiliks.
5. Sega kokku juust ja majonees
6. Võta lihatükid ahjust välja, aseta neile porru ja selle peale riivjuustu majoneesi segu.
7. Küpseta ahjus kuni kate on kuldpruun.
8. Serveeri meelepäraste lisanditega.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 45+15 min
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Lihtsalt valmiv maitsev roog
Koostisained
800 g | Sealiha (kaelakarbonaad) |
100 g | Majonees |
100 g | Riivjuust |
1 tk | Porrulauk |
Pipar | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika seakael parajateks portsjontükkideks.2. Tambi lihahaamriga toidukile vahele pandud tükid veidi õhemaks.
3. Maitsesta pipra ja soolaga ning küpseta ahjus 120 C juures 45 minutit.
4. Ratasteks lõigatud porru rösti kiiresti pannil, selliselt, et värv säiliks.
5. Sega kokku juust ja majonees
6. Võta lihatükid ahjust välja, aseta neile porru ja selle peale riivjuustu majoneesi segu.
7. Küpseta ahjus kuni kate on kuldpruun.
8. Serveeri meelepäraste lisanditega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi