Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Juustu- ja porrulaugukattega kaelakarbonaad

« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • 45+15 min

Allikas: Welcome Cafe
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Lihtsalt valmiv maitsev roog


Koostisained

800 g Sealiha (kaelakarbonaad)
100 g Majonees
100 g Riivjuust
1 tk Porrulauk
Pipar
Sool

Valmistamine

1. Lõika seakael parajateks portsjontükkideks.
2. Tambi lihahaamriga toidukile vahele pandud tükid veidi õhemaks.
3. Maitsesta pipra ja soolaga ning küpseta ahjus 120 C juures 45 minutit.
4. Ratasteks lõigatud porru rösti kiiresti pannil, selliselt, et värv säiliks.
5. Sega kokku juust ja majonees
6. Võta lihatükid ahjust välja, aseta neile porru ja selle peale riivjuustu majoneesi segu.
7. Küpseta ahjus kuni kate on kuldpruun.
8. Serveeri meelepäraste lisanditega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi