0
Kookosemaitseline porgandipüreesupp
« Tagasi
0
kommentaari
2. Prae kergelt poti põhjas rasvaines porgand ja sibul.
3. Kui sibul on klaasjaks muutunud lisa vein. Kuumuta mõni hetk.
4. Vala vesi peale, lisa pisut maitseaineid ja loorberileht ning keeda tasasel tulel.
5. Lisa kartulikuubikud.
6. Kui kartul on enam-vähem pehme lisa supile paprika ja tükeldatud kalafileed.
7. Maitsesta soola ning värskelt purustatud pipraga.
8. Keeda veel mõni minut ja lase seejärel supil tõmmata.
9. Serveeri maitserohelisega.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Lihtsalt ning kiiresti valmiv supp
Koostisained
1 kg | Kartul |
500 g | Heik |
350 g | Porgand |
350 g | Sibul |
3 spl | Vein (valge) |
1 l | Vesi |
1 tk | Loorberileht |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Puhasta ning tükelda köögiviljad ühtlase suurusega tükkideks.2. Prae kergelt poti põhjas rasvaines porgand ja sibul.
3. Kui sibul on klaasjaks muutunud lisa vein. Kuumuta mõni hetk.
4. Vala vesi peale, lisa pisut maitseaineid ja loorberileht ning keeda tasasel tulel.
5. Lisa kartulikuubikud.
6. Kui kartul on enam-vähem pehme lisa supile paprika ja tükeldatud kalafileed.
7. Maitsesta soola ning värskelt purustatud pipraga.
8. Keeda veel mõni minut ja lase seejärel supil tõmmata.
9. Serveeri maitserohelisega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi