Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Jõhvikakissell õunte, mustsõstra- ja astelpajumarjadega

« Tagasi

0 0 0


  • 12 portsjonit
  • 30 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Vitaminipomm vedelal kujul


Koostisained

400 g Õun
250 g Jõhvikamahl
150 g Mustsõstar (külmutatud)
100 g Astelpajumari (külmutatud)
200 g Suhkur
2 spl Kartulitärklis
1 l Vesi

Valmistamine

1. Aseta vesi pliidile keema, samal ajal koori õunad, puhasta seemnetest ja lõika tükkideks.
2. Vee keema tõustes, lisa sellele mahl ja maitsesta suhkruga.
3. Lase vedelikul uuesti keema tõusta ning lisa tükeldatud õunad.
4. Keeda paar minutit ning lisa juurde mustsõstra- ja astelpajumarjad, (vajadusel lisa veel suhkrut) lase uuesti keema tõusta.
5. Keera kissellil kuumus alt ja paksenda eelnevalt külmas vees segatud tärklisega.
6. Serveeri jahtunult näiteks kohupiimakreemiga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi