1
Mustsõstardega marineeritud grillliha
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
0
kommentaari
2. Vee keema tõustes, lisa sellele mahl ja maitsesta suhkruga.
3. Lase vedelikul uuesti keema tõusta ning lisa tükeldatud õunad.
4. Keeda paar minutit ning lisa juurde mustsõstra- ja astelpajumarjad, (vajadusel lisa veel suhkrut) lase uuesti keema tõusta.
5. Keera kissellil kuumus alt ja paksenda eelnevalt külmas vees segatud tärklisega.
6. Serveeri jahtunult näiteks kohupiimakreemiga.
Tweet
« Tagasi
- 12 portsjonit
- 30 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Vitaminipomm vedelal kujul
Koostisained
400 g | Õun |
250 g | Jõhvikamahl |
150 g | Mustsõstar (külmutatud) |
100 g | Astelpajumari (külmutatud) |
200 g | Suhkur |
2 spl | Kartulitärklis |
1 l | Vesi |
Valmistamine
1. Aseta vesi pliidile keema, samal ajal koori õunad, puhasta seemnetest ja lõika tükkideks.2. Vee keema tõustes, lisa sellele mahl ja maitsesta suhkruga.
3. Lase vedelikul uuesti keema tõusta ning lisa tükeldatud õunad.
4. Keeda paar minutit ning lisa juurde mustsõstra- ja astelpajumarjad, (vajadusel lisa veel suhkrut) lase uuesti keema tõusta.
5. Keera kissellil kuumus alt ja paksenda eelnevalt külmas vees segatud tärklisega.
6. Serveeri jahtunult näiteks kohupiimakreemiga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi