0
Lõhefrikadelli supp naadiga
« Tagasi
Allikas: Korzetsi Õpiköök -www.opikook.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Kurna kartulid ning tõsta nad hetkeks jahtuma.
3. Haki sibulad ning prae nad või ja õli segus klaasjaks.
4. Lisa peenikeseks viilutatud porru, hakitud küülauk ning prae veel paar minutit.
5. Kalla pool viilutatud kartulitest ahjuvormi, lisa sibula-porrusegu ning puhastatud vürtsikilud.
6. Raputa peale kapparid ning lisa mõned tükid võid.
7. Kalla peale teine pool viilutatud kartulitest.
8. Klopi laht muna ning kalla juurde kohvikoor.
9. Maitsesta segu soola ning pipraga ja vala ühtlaselt vormile.
10. Kata vorm fooliumiga ning küpseta 180C ahjus tund aega.
11. Võta vorm ahjust välja, eemalda foolium ning kata ülemine kartulite kiht hapukoorega.
12. Küpseta veel umbes 20 minutit kuni vorm saab ilusa küpse välimuse.
Soovi korral võib pealmise kihi katta juustuga.
Tweet
« Tagasi
- 10 portsjonit
- 30+90 min
Allikas: Korzetsi Õpiköök -www.opikook.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Kihiline vorm vürtsikilude ning kartulitega.
Koostisained
300 g | Vürtsikilud |
200 ml | Kohvikoor (10%) |
100 g | Hapukoor (20%) |
50 g | Porrulauk |
10 tk | Kartul |
2 tk | Sibul |
2 tk | Küüslauk (küüs) |
2 spl | Kapparid |
1 tk | Muna |
30 g | Või |
Rapsiõli | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Koori kartulid, viiluta nad seejärel õhukesteks viiludeks ning aseta viilud soolaga maitsestatud keevasse vette 5 minutiks keema.2. Kurna kartulid ning tõsta nad hetkeks jahtuma.
3. Haki sibulad ning prae nad või ja õli segus klaasjaks.
4. Lisa peenikeseks viilutatud porru, hakitud küülauk ning prae veel paar minutit.
5. Kalla pool viilutatud kartulitest ahjuvormi, lisa sibula-porrusegu ning puhastatud vürtsikilud.
6. Raputa peale kapparid ning lisa mõned tükid võid.
7. Kalla peale teine pool viilutatud kartulitest.
8. Klopi laht muna ning kalla juurde kohvikoor.
9. Maitsesta segu soola ning pipraga ja vala ühtlaselt vormile.
10. Kata vorm fooliumiga ning küpseta 180C ahjus tund aega.
11. Võta vorm ahjust välja, eemalda foolium ning kata ülemine kartulite kiht hapukoorega.
12. Küpseta veel umbes 20 minutit kuni vorm saab ilusa küpse välimuse.
Soovi korral võib pealmise kihi katta juustuga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi