0
Kukeseente ja suvikõrvitsaga einevõileib
« Tagasi
Allikas: nami nami
Autor: jamie olivier
0
kommentaari
2. Lõika suuremad suvikõrvitsad pikuti pooleks või neljaks. Lõika suvikõrvitsad kerge nurga all viiludeks (enam-vähem penne makaronidega sama suurteks tükkideks; väiksemad suvikõrvitsad võid lihtsalt viiludeks lõigata).
3. Kui vesi on keema hakanud, siis pane penned vette. Keeda vastavalt pakendi juhistele al dente.
4. Carbonara kastme jaoks sega suures kausis munakollased, rõõsk koor ja pool riivitud parmesanist kahvliga läbi. Maitsesta kergelt soola ja pipraga.
5. Kuumuta hästi suur praepann (nt 35 cm), lisa tubli sorts oliiviõli ja prae tükkideks lõigatud pancetta või peekon krõbedaks
6.Lisa suvikõrvits ning kaks näpuotsatäit musta pipart, tüümianilehed ning sega kõik hoolega läbi, nii et suvikõrvitsatükid on peekonirasvaga kenasti kaetud. Prae, kuni suvikõrvits kena jume omandab
7.Kui makaronid on keenud, siis kurna (jäta veidi keeduvett alles). Lisa munasegu ning makaronid KOHE suurele pannile suvikõrvitsa ja peekoni juurde. Võta pann tulelt, sega juurde paar lusikatäit pastakeeduvedelikku. Sega kiiresti läbi (seda ei tohi pliidil teha, sest siis munamass hüübiks liialt).
8. Serveeri kohe, peale puista ülejäänud parmesan.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 30 min
Allikas: nami nami
Autor: jamie olivier
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Väga maitsev viis suvikõrvitsa kasutamiseks nii et ka pere sööb, tundub olevat paljude lemmik sest variatsioone on nii mõneski blogis mina panin pastat ja kõrvitsat vähem
Koostisained
500 g | Pasta (penne) |
6 tk | Suvikõrvits |
4 tk | Munakollane |
100 ml | Vahukoor (35%) |
20 g | Juust (parmesan) |
Oliiviõli | |
12 tk | Peekon (suitsutatud) |
Tüümian (värske) | |
Pipar (must) | |
Sool (mere) |
Valmistamine
1. Kuumuta suures potis soolaga maitsestatud vesi kuni keemiseni.2. Lõika suuremad suvikõrvitsad pikuti pooleks või neljaks. Lõika suvikõrvitsad kerge nurga all viiludeks (enam-vähem penne makaronidega sama suurteks tükkideks; väiksemad suvikõrvitsad võid lihtsalt viiludeks lõigata).
3. Kui vesi on keema hakanud, siis pane penned vette. Keeda vastavalt pakendi juhistele al dente.
4. Carbonara kastme jaoks sega suures kausis munakollased, rõõsk koor ja pool riivitud parmesanist kahvliga läbi. Maitsesta kergelt soola ja pipraga.
5. Kuumuta hästi suur praepann (nt 35 cm), lisa tubli sorts oliiviõli ja prae tükkideks lõigatud pancetta või peekon krõbedaks
6.Lisa suvikõrvits ning kaks näpuotsatäit musta pipart, tüümianilehed ning sega kõik hoolega läbi, nii et suvikõrvitsatükid on peekonirasvaga kenasti kaetud. Prae, kuni suvikõrvits kena jume omandab
7.Kui makaronid on keenud, siis kurna (jäta veidi keeduvett alles). Lisa munasegu ning makaronid KOHE suurele pannile suvikõrvitsa ja peekoni juurde. Võta pann tulelt, sega juurde paar lusikatäit pastakeeduvedelikku. Sega kiiresti läbi (seda ei tohi pliidil teha, sest siis munamass hüübiks liialt).
8. Serveeri kohe, peale puista ülejäänud parmesan.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi