0
Caesari salat
« Tagasi
0
kommentaari
2. Aseta saiatükid ja kanakoivad ahjuvormi, maitseasta need soola ja pipraga. Haki rosmariin ja puista peale, lisaks nirista peale natuke oliivõli. Sega kõik omavahel läbi ja jäta kanakoivad ahjuvormis kõige pealmiseks, et kana mahlad annaksid Ciabatta krutoonidele mõnusalt maitset.
3. Küpseta 200 C juures umbes 40-45 minutit ja võta vorm ahjust välja. Võta saiakrutoonid vormist välja. Lao kanakoibade peale peekoniviilud ja aseta mahlast läbiimbunud krutoonid uuesti kõige peale, et nad taheneksid ja kõrbedaks muutuksid.
4. Küpseta veel ca 15 minutit ja pane seejärel jahtuma.
5. Valmista ette salatikaste: pane köögikombaini küüslauguküüs, 3-4 anshoovisefileed, 50 g riivitud Parmesani juustu, pigista peale 1 sidruni mahl, maitsestamata jogurt ja 20 ml oliiviõli. Sega kõik omavahel. Maitsesta soovi korral soola-pipraga.
6. Eemalda kanaliha kontide küljest ja haki väiksemaks, aseta koos krutoonide ja peekoniviiludega suurde salatikaussi.
7. Rebi mahlakad Rooma salati lehed väiksemaks ja sega muu kraamiga.
8. Serveeri kas soojalt või külmalt koos salatikastme ja Parmesani juustu laastudega.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Selle salati parim osa on kanamahlas küpsenud krutoonid
Koostisained
4 tk | Kanaliha (koib) |
250 g | Ciabatta |
200 g | Salat (rooma) |
100 g | Peekon (suitsutatud) |
75 g | Juust (parmesan) |
20 ml | Jogurt (maitsestamata) |
1 tk | Sidrun |
1 tk | Anshoovis (konserv) |
1 tk | Küüslauk (küüs) |
30 ml | Oliivõli |
Rosmariin (värse) | |
Pipar | |
Sool (mere) |
Valmistamine
1. Rebi Ciabatta pätsi küljest sõrmedega parajad tükikesed (umbes 3 cm).2. Aseta saiatükid ja kanakoivad ahjuvormi, maitseasta need soola ja pipraga. Haki rosmariin ja puista peale, lisaks nirista peale natuke oliivõli. Sega kõik omavahel läbi ja jäta kanakoivad ahjuvormis kõige pealmiseks, et kana mahlad annaksid Ciabatta krutoonidele mõnusalt maitset.
3. Küpseta 200 C juures umbes 40-45 minutit ja võta vorm ahjust välja. Võta saiakrutoonid vormist välja. Lao kanakoibade peale peekoniviilud ja aseta mahlast läbiimbunud krutoonid uuesti kõige peale, et nad taheneksid ja kõrbedaks muutuksid.
4. Küpseta veel ca 15 minutit ja pane seejärel jahtuma.
5. Valmista ette salatikaste: pane köögikombaini küüslauguküüs, 3-4 anshoovisefileed, 50 g riivitud Parmesani juustu, pigista peale 1 sidruni mahl, maitsestamata jogurt ja 20 ml oliiviõli. Sega kõik omavahel. Maitsesta soovi korral soola-pipraga.
6. Eemalda kanaliha kontide küljest ja haki väiksemaks, aseta koos krutoonide ja peekoniviiludega suurde salatikaussi.
7. Rebi mahlakad Rooma salati lehed väiksemaks ja sega muu kraamiga.
8. Serveeri kas soojalt või külmalt koos salatikastme ja Parmesani juustu laastudega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi