1
Kanakarri jogurtiga
« Tagasi
Allikas: http://norecipes.com/blog/karei-raisu-japanese-curry-rice/
Autor: atamsar
1
kommentaari
2. Pruunista sibulaid kuni need on kuldpruunid ja karamelliseerunud (u 30 min). Seejärel tõsta kuumust ning lisa ja pruunista kanatükid.
3. Lisa suured porganditükid ja vesi ning kata pann kaanega ja lase keema.
4. Koori ära vaht, mis võib pinnale kerkida. Seejärel lisa kartulitükid, riivitud või püreestatud õun, sool ja 1 tl garam masalat (või karripulbrit).
5. Kata kaanega ja hauta u 30 min või seni kuni juurviljad ja liha on pehmed.
6. Samal ajal sulata väiksemal pannil või ja lisa jahu. Küpseta kuni jahu hakkab pruunistuma.
7. Lisa 2 spl garam masalat (või karripulbrit) ja sega hästi läbi. Lisa ka cayenne pipar (võib ära jätta, kui ei soovi nii vürtsikat) ja värskelt jahvatatud must pipar ning ketšup ja worcestershire kaste.
8. Tõsta tulelt ootele kuni liha ja juurviljad on pehmed.
9. Karri tegemiseks tõsta 2 kulpi vedelikku kana-juurvilja pannilt jahusegusse ja sega kuni saad ühtlase pasta.
10. Kalla saadud pasta tagasi suurde potti ja sega kuni karri pakseneb. Lisa herned ja kuumuta läbi.
Serveeri riisi või nuudlitega.
Tweet
« Tagasi
- 8 portsjonit
- 60 min
Allikas: http://norecipes.com/blog/karei-raisu-japanese-curry-rice/
Autor: atamsar
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Paksem ja magusam kui India karri ning serveeritakse alati koos riisiga.
Koostisained
3 spl | Või |
62.5 ml | Jahu (nisu) |
0.5 tl | Pipar (Cayenne) |
Pipar (must) | |
1 spl | Ketšup |
1 spl | Worchesteri kaste |
2 spl | Oliiviõli |
2 tk | Sibul (suur) |
2 tk | Kanaliha (rinnafilee) |
2 tk | Porgand |
1 l | Vesi |
2 tk | Kartul |
1 tk | Õun |
2 tl | Sool (mere) |
2.5 spl | Karri (pulber) |
125 ml | Herned |
Valmistamine
1. Kuumuta õli suurel pannil keskmisel kuumusel ja lisa viilutatud sibulad.2. Pruunista sibulaid kuni need on kuldpruunid ja karamelliseerunud (u 30 min). Seejärel tõsta kuumust ning lisa ja pruunista kanatükid.
3. Lisa suured porganditükid ja vesi ning kata pann kaanega ja lase keema.
4. Koori ära vaht, mis võib pinnale kerkida. Seejärel lisa kartulitükid, riivitud või püreestatud õun, sool ja 1 tl garam masalat (või karripulbrit).
5. Kata kaanega ja hauta u 30 min või seni kuni juurviljad ja liha on pehmed.
6. Samal ajal sulata väiksemal pannil või ja lisa jahu. Küpseta kuni jahu hakkab pruunistuma.
7. Lisa 2 spl garam masalat (või karripulbrit) ja sega hästi läbi. Lisa ka cayenne pipar (võib ära jätta, kui ei soovi nii vürtsikat) ja värskelt jahvatatud must pipar ning ketšup ja worcestershire kaste.
8. Tõsta tulelt ootele kuni liha ja juurviljad on pehmed.
9. Karri tegemiseks tõsta 2 kulpi vedelikku kana-juurvilja pannilt jahusegusse ja sega kuni saad ühtlase pasta.
10. Kalla saadud pasta tagasi suurde potti ja sega kuni karri pakseneb. Lisa herned ja kuumuta läbi.
Serveeri riisi või nuudlitega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi