0
Sealiha-juustušnitsel
« Tagasi
Allikas: toidutare.ee
Autor: Elina Annusver Konkurss
1
kommentaari
2. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 30 minutit.
3. Maitsesta kanafileed soola-pipraga ja lõika neljaks.
4. Tõsta igale fileele 1tl hapukoort ja basiilikuleht. Keera peekon filee ümber rulli.
5. Lao fileed kartulite peale, vala üle vahukoorega ja küpseta ahjus 200 kraadi juures veel 20 min.
6. Pane vormi tomatid (lõika pooleks), raputa peale riivjuust ja küpseta veel 10 min, kuni see on kollakaspruun.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 70 min
Allikas: toidutare.ee
Autor: Elina Annusver Konkurss
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Üks mõnus vormiroog suveõhtuks
Koostisained
1 kg | Kartul |
4 tk | Kanaliha (rinnafilee) |
120 g | Peekon (toorsuitsu viil) |
200 g | Kirsstomat |
2 dl | Vahukoor (35%) |
1.5 dl | Riivjuust |
1 dl | Hapukoor (20%) |
Basiilik (värske) | |
Oliivõli | |
Sool (mere) | |
Pipar (must) |
Valmistamine
1. Lõika kooritud kartulid viiludeks, maitsesta soola-pipraga, piserda üle õliga ja seejärel lao ahjuvormi.2. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 30 minutit.
3. Maitsesta kanafileed soola-pipraga ja lõika neljaks.
4. Tõsta igale fileele 1tl hapukoort ja basiilikuleht. Keera peekon filee ümber rulli.
5. Lao fileed kartulite peale, vala üle vahukoorega ja küpseta ahjus 200 kraadi juures veel 20 min.
6. Pane vormi tomatid (lõika pooleks), raputa peale riivjuust ja küpseta veel 10 min, kuni see on kollakaspruun.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi