Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Itaaliapärane kanavorm

« Tagasi

5 2 1


  • 4 portsjonit
  • 70 min

Allikas: toidutare.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Üks mõnus vormiroog suveõhtuks


Koostisained

1 kg Kartul
4 tk Kanaliha (rinnafilee)
120 g Peekon (toorsuitsu viil)
200 g Kirsstomat
2 dl Vahukoor (35%)
1.5 dl Riivjuust
1 dl Hapukoor (20%)
Basiilik (värske)
Oliivõli
Sool (mere)
Pipar (must)

Valmistamine

1. Lõika kooritud kartulid viiludeks, maitsesta soola-pipraga, piserda üle õliga ja seejärel lao ahjuvormi.
2. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 30 minutit.
3. Maitsesta kanafileed soola-pipraga ja lõika neljaks.
4. Tõsta igale fileele 1tl hapukoort ja basiilikuleht. Keera peekon filee ümber rulli.
5. Lao fileed kartulite peale, vala üle vahukoorega ja küpseta ahjus 200 kraadi juures veel 20 min.
6. Pane vormi tomatid (lõika pooleks), raputa peale riivjuust ja küpseta veel 10 min, kuni see on kollakaspruun.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi