0
India võikana
« Tagasi
0
kommentaari
2. Vala kaussi majonees ja õlu
3. Puhasta pähklid ning purusta köögikombainis.
4. Koori küüslauk ning purusta
5. Koori värske ingver ning riivi peenikese riiviga.
6. Sega kõigist ainetest kokku marinaad ning soovi korral maitsesta soola, suhkru ning värskelt purustatud pipraga.
7. Aseta kanatükid kaussi, sega marinaadiga läbi, kata toidukilega ning aseta külmkappi 1-2 tunniks marineeruma.
9. Küpseta ahjus 200 kraadi juures pool tundi. Mahlakama liha saamiseks võid kasutada küpsetuskotti.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Ingverimaitseline kanapraad, millele annavad lisatooni purustatud pähklid
Koostisained
1 tk | Kana (broiler) |
120 g | Majonees |
120 g | Õlu (hele) |
40 g | Maapähkel |
30 g | Ingver (värske) |
20 g | Küüslauk |
Pipar (must) | |
Suhkur | |
Sool (mere) |
Valmistamine
1. Lõika kana väiksemateks tükkideks2. Vala kaussi majonees ja õlu
3. Puhasta pähklid ning purusta köögikombainis.
4. Koori küüslauk ning purusta
5. Koori värske ingver ning riivi peenikese riiviga.
6. Sega kõigist ainetest kokku marinaad ning soovi korral maitsesta soola, suhkru ning värskelt purustatud pipraga.
7. Aseta kanatükid kaussi, sega marinaadiga läbi, kata toidukilega ning aseta külmkappi 1-2 tunniks marineeruma.
9. Küpseta ahjus 200 kraadi juures pool tundi. Mahlakama liha saamiseks võid kasutada küpsetuskotti.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi