1
Jaapani karri
« Tagasi
Allikas: 50 imelist India karrit
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Sega marinaadiks kokku jogurt, tšillipulber, 0,5 tl vürtsköömnepulber, 0,5 tl Garam masalat, laimist pigistatud mahl, maitse järgi soola ning tükeldatud ingver ja küüslauk.
3. Pane kana poolkoivad marinaadi ning lase neil 3-4 tundi maitsestuda.
4. Kuumuta pannil õli ning lisa sinna paprikapulber, 0,5 tl vürtsköömnepulbrit ning 0,5 tl Garam masalat.
5. Kuumuta maitseaineid umbes minutike neid samal ajal segades.
6. Lisa purustatud tomatid ning lase 5-10 minutit podiseda ning lisa seejärel või.
7. Sega kastme juurde kana koos marinaadiga ning kalla juurde koor ja India pähklid.
8. Maitsesta vajadusel suhkru ning soolaga ja lase karril 40 minutit, aegajalt teda segades, podiseda
9. Enne serveerimist haki koriandrit ning puista karri sellega üle.
Tweet
« Tagasi
- 5-6 portsjonit
- 4h+60 min
Allikas: 50 imelist India karrit
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Parajalt vürsikas Inda kanaroog
Koostisained
10 tk | Kanaliha (poolkoib) |
400 ml | Jogurt (maitsestamata) |
100 ml | Kohvikoor (10%) |
80 g | India pähkel |
75 g | Või |
6 tk | Küüslauk (küüs) |
2 tk | Purustatud tomat (konserv) |
0.5 tk | Laim |
1 tl | Vürtsköömen (jahvatatud) |
1 tl | Garam masala |
0.75 tl | Tšilli (pulber) |
0.5 tl | Paprika (pulber) |
Ingver (värske) | |
Koriander (värske) | |
Toiduõli | |
Sool |
Valmistamine
1. Haki küüslauk ning 2 cm pikkune tükk ingverit väikesteks tükkideks.2. Sega marinaadiks kokku jogurt, tšillipulber, 0,5 tl vürtsköömnepulber, 0,5 tl Garam masalat, laimist pigistatud mahl, maitse järgi soola ning tükeldatud ingver ja küüslauk.
3. Pane kana poolkoivad marinaadi ning lase neil 3-4 tundi maitsestuda.
4. Kuumuta pannil õli ning lisa sinna paprikapulber, 0,5 tl vürtsköömnepulbrit ning 0,5 tl Garam masalat.
5. Kuumuta maitseaineid umbes minutike neid samal ajal segades.
6. Lisa purustatud tomatid ning lase 5-10 minutit podiseda ning lisa seejärel või.
7. Sega kastme juurde kana koos marinaadiga ning kalla juurde koor ja India pähklid.
8. Maitsesta vajadusel suhkru ning soolaga ja lase karril 40 minutit, aegajalt teda segades, podiseda
9. Enne serveerimist haki koriandrit ning puista karri sellega üle.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi