Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

0 0 0


  • 5-6 portsjonit
  • 4h+60 min

Allikas: 50 imelist India karrit
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Parajalt vürsikas Inda kanaroog


Koostisained

10 tk Kanaliha (poolkoib)
400 ml Jogurt (maitsestamata)
100 ml Kohvikoor (10%)
80 g India pähkel
75 g Või
6 tk Küüslauk (küüs)
2 tk Purustatud tomat (konserv)
0.5 tk Laim
1 tl Vürtsköömen (jahvatatud)
1 tl Garam masala
0.75 tl Tšilli (pulber)
0.5 tl Paprika (pulber)
Ingver (värske)
Koriander (värske)
Toiduõli
Sool

Valmistamine

1. Haki küüslauk ning 2 cm pikkune tükk ingverit väikesteks tükkideks.
2. Sega marinaadiks kokku jogurt, tšillipulber, 0,5 tl vürtsköömnepulber, 0,5 tl Garam masalat, laimist pigistatud mahl, maitse järgi soola ning tükeldatud ingver ja küüslauk.
3. Pane kana poolkoivad marinaadi ning lase neil 3-4 tundi maitsestuda.
4. Kuumuta pannil õli ning lisa sinna paprikapulber, 0,5 tl vürtsköömnepulbrit ning 0,5 tl Garam masalat.
5. Kuumuta maitseaineid umbes minutike neid samal ajal segades.
6. Lisa purustatud tomatid ning lase 5-10 minutit podiseda ning lisa seejärel või.
7. Sega kastme juurde kana koos marinaadiga ning kalla juurde koor ja India pähklid.
8. Maitsesta vajadusel suhkru ning soolaga ja lase karril 40 minutit, aegajalt teda segades, podiseda
9. Enne serveerimist haki koriandrit ning puista karri sellega üle.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi