1
Omlett juustu ning küüslauguse peekoniga
« Tagasi
0
kommentaari
2. Lõika peekon ribadeks, eemaldades enne peekonikamara
3. Kuumuta õli paksu põhjaga suuremas potis ning prae peekoni-, sibula,- progandi- ja varsselleri ribad läbi. Lisa praadimise lõppfaasis köögivilja-peekonihautisele jahu
4. Vala kaussi või potti keedetud vesi ja aseta tomatid paarikümneks sekundiks kuuma vette. Enne tomatite vettepanemist eemalda neilt rohelised südamikud ja tee noaga tomatile ristikujulised lõiked, et nahk paremini lahti tuleks
5. Võta tomatid veest välja ja koori need - pisut aega kuumas vees olnuna tuleb nahk ülikergesti maha. Tükelda tomatid ja lisa need praetud köögiviljadele ja peekonile.
6. Lisa köögiviljadele veiselihapuljong. Kui õiget puljongit pole kusagilt võtta, arvesta 1 puljongikuubik 1 l vee kohta.
7. Keeda suppi vaiksel tulel umbes pool tundi. Valmides pigista suppi poole sidruni mahl.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Toitev aedviljasupp sidruni ja peekoniga
Koostisained
400 ml | Puljong (veiseliha) |
200 g | Varsseller |
130 g | Peekon (suitsutatud) |
80 g | Porgand |
20 g | Jahu (nisu) |
4 tk | Tomat (keskmine) |
1 tk | Sibul |
2 spl | Toiduõli |
Sidrun | |
Suhkur | |
Pipar (must) |
Valmistamine
1. Puhasta ja koori sibul, progand ja varsseller ning lõika need parajateks ribadeks2. Lõika peekon ribadeks, eemaldades enne peekonikamara
3. Kuumuta õli paksu põhjaga suuremas potis ning prae peekoni-, sibula,- progandi- ja varsselleri ribad läbi. Lisa praadimise lõppfaasis köögivilja-peekonihautisele jahu
4. Vala kaussi või potti keedetud vesi ja aseta tomatid paarikümneks sekundiks kuuma vette. Enne tomatite vettepanemist eemalda neilt rohelised südamikud ja tee noaga tomatile ristikujulised lõiked, et nahk paremini lahti tuleks
5. Võta tomatid veest välja ja koori need - pisut aega kuumas vees olnuna tuleb nahk ülikergesti maha. Tükelda tomatid ja lisa need praetud köögiviljadele ja peekonile.
6. Lisa köögiviljadele veiselihapuljong. Kui õiget puljongit pole kusagilt võtta, arvesta 1 puljongikuubik 1 l vee kohta.
7. Keeda suppi vaiksel tulel umbes pool tundi. Valmides pigista suppi poole sidruni mahl.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi