Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • 50 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Toitev aedviljasupp sidruni ja peekoniga


Koostisained

400 ml Puljong (veiseliha)
200 g Varsseller
130 g Peekon (suitsutatud)
80 g Porgand
20 g Jahu (nisu)
4 tk Tomat (keskmine)
1 tk Sibul
2 spl Toiduõli
Sidrun
Suhkur
Pipar (must)

Valmistamine

1. Puhasta ja koori sibul, progand ja varsseller ning lõika need parajateks ribadeks
2. Lõika peekon ribadeks, eemaldades enne peekonikamara
3. Kuumuta õli paksu põhjaga suuremas potis ning prae peekoni-, sibula,- progandi- ja varsselleri ribad läbi. Lisa praadimise lõppfaasis köögivilja-peekonihautisele jahu
4. Vala kaussi või potti keedetud vesi ja aseta tomatid paarikümneks sekundiks kuuma vette. Enne tomatite vettepanemist eemalda neilt rohelised südamikud ja tee noaga tomatile ristikujulised lõiked, et nahk paremini lahti tuleks
5. Võta tomatid veest välja ja koori need - pisut aega kuumas vees olnuna tuleb nahk ülikergesti maha. Tükelda tomatid ja lisa need praetud köögiviljadele ja peekonile.
6. Lisa köögiviljadele veiselihapuljong. Kui õiget puljongit pole kusagilt võtta, arvesta 1 puljongikuubik 1 l vee kohta.
7. Keeda suppi vaiksel tulel umbes pool tundi. Valmides pigista suppi poole sidruni mahl.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi