2
Kanakoivad mee-küüslaugumarinaadis
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Aseta kanakoivad marinaadi ning pane kauss mõneks tunniks marineeruma.
3. Peale marineerumise lõppu kalla riivsai taldrikule, võta kanakoivad ning rulli nad läbi saiapuru.
4. Pane koivad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning pista 35-45 minutiks 180C kuumusesse ahju.
5. Võta marinaad, kalla see potti ning keeda teda madalal kuumusel kuni kastme hulk on poole võrra vähenenud.
6. Võta kanakoivad ahjust ning serveeri koos kastme ning riisiga.
Tweet
« Tagasi
- 3 portsjonit
- 3h+45 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Krõbedad kanakoivad teravamaitselise kastmega
Koostisained
6 tk | Kanaliha (poolkoib) |
100 ml | Sojakaste (hele) |
50 g | Riivsai |
4 spl | Sweet Chili sauce |
3 spl | Mesi |
2 spl | Adzika |
3 tl | Sinep (Inglise teraline) |
Sool |
Valmistamine
1. Sega paraja suurusega kausis omavahel kokku sojakaste, Sweet Chili sauce, mesi, adzika, sinep ning soovikorral pisut soola.2. Aseta kanakoivad marinaadi ning pane kauss mõneks tunniks marineeruma.
3. Peale marineerumise lõppu kalla riivsai taldrikule, võta kanakoivad ning rulli nad läbi saiapuru.
4. Pane koivad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning pista 35-45 minutiks 180C kuumusesse ahju.
5. Võta marinaad, kalla see potti ning keeda teda madalal kuumusel kuni kastme hulk on poole võrra vähenenud.
6. Võta kanakoivad ahjust ning serveeri koos kastme ning riisiga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi