2
Kana-kikerherne hautis
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Lisa kikerhernestele purustatud küüslauk ning püreesta nad saumikseriga ühtlaseks massiks.
3. Lisa tahini, maitse järgi sidrunimahla ning soola.
4. Kui saadud dipikaste tundub liiga paks olevat lisa kikerhenestelt kurnatud vedelik.
Serveeri porgandite või pita leivaga.
Tweet
« Tagasi
- 6 portsjonit
- 10 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Lähis-Idast pärinev dipikaste
Koostisained
400 g | Kikerherned (konserv) |
2 tk | Küüslauk (küüs) |
2 spl | Tahini |
0.5 tk | Sidrun |
Sool |
Valmistamine
1. Kurna kikerherned, säilitades nende vedelik.2. Lisa kikerhernestele purustatud küüslauk ning püreesta nad saumikseriga ühtlaseks massiks.
3. Lisa tahini, maitse järgi sidrunimahla ning soola.
4. Kui saadud dipikaste tundub liiga paks olevat lisa kikerhenestelt kurnatud vedelik.
Serveeri porgandite või pita leivaga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi