Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

0 0 0


  • 6 portsjonit
  • 10 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Lähis-Idast pärinev dipikaste


Koostisained

400 g Kikerherned (konserv)
2 tk Küüslauk (küüs)
2 spl Tahini
0.5 tk Sidrun
Sool

Valmistamine

1. Kurna kikerherned, säilitades nende vedelik.
2. Lisa kikerhernestele purustatud küüslauk ning püreesta nad saumikseriga ühtlaseks massiks.
3. Lisa tahini, maitse järgi sidrunimahla ning soola.
4. Kui saadud dipikaste tundub liiga paks olevat lisa kikerhenestelt kurnatud vedelik.

Serveeri porgandite või pita leivaga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi