Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Hispaaniapärane kalapada

« Tagasi

2 2 0


  • 4 portsjonit
  • 15+30 min

Allikas: Welcome Cafe
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Rikkaliku maitsega kalapada


Koostisained

300 g Valge kala (pangasius, heigi filee vms)
200 g Kikerherned (konserv)
4 tk Kartul
4 tk Küüslauk (küüs)
2 tk Sibul
1 tk Purustatud tomat (konserv)
1 tk Sidrun
Pipar (Cayenne)
Paprika (pulber)
Oliiviõli
Petersell
Sool

Valmistamine

1. Tükelda kartulid umbes 1 cm suurusteks kuubikuteks ning kalafilee umbes 2 cm suurusteks tükkideks.
2. Haki sibulad ja küüslaugu küüned peeneks. Samuti haki petersell väikseks.
3. Sega väikses kausis hakitud petersell, pool küüslaugukogusest ja riivitud sidrunikoor, aseta segu kõrvale, seda kasutad hiljem garneeringuks.
4. Kuumuta pannil õli, lisa sibulad ja kartul, lase kaane all haududa, kuni kartul on natukene jõudnud pehmeneda.
5. Lisa veel törts õli, ülejäänud küüslauk ja vürtsid, sega ja küpseta paar minutit.
6. Lisa sidrunimahl, purustatud tomat ning vett.
7. Lase vaikselt podiseda umbes 20 minutit, kuni kartul on täiesti pehme.
8. Sega sisse nõrutatud kikerherned ja kala, sega kõik ettevaatlikult segamini ning maitsesta soolaga.
9. Tõsta roog kuumuselt ja lase kalal küpseda kaane all mõni minut.
10. Serveeri eelnevalt valmistatud garneeringuga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi