2
Kõrvitsa püreesupp
« Tagasi
1
kommentaari
1. Haki sibul ja küüslauk peenikeseks.
2. Kuumuta sibulat võis, kuni see on muutunud klaasjaks. Lisa küüslauk ja kuumuta veel veidi.
3. Lisa kuum vesi ja tükeldatud kartul
4. Lase keema ja lisa herned.
5. Lase podiseda, kuni herned on pehmed.
6. Eemalda pott tulelt ja purusta hernesupp saumiksriga.
7. Lisa sulatatudjuust
8. Maitsesta supp meresoola, jahvatatud valge pipraga ning cayanne pipraga.(veidi võib lisada ka sidrunipipart),samuti muskaatpähklt sisse riivida.
9. Pra mõned peekoni viilud kaunistuseks
10 Serveeri: Jaota supp kahte supikaussi ning kaunista peekoniga
PS! maitsemaineid panna täpelt nii palju nagu endale mekib :)
Tweet
« Tagasi
1
kommentaari
Kiire,lihtne,maitsev :)!
Koostisained
300 g | Hernes (külmutatud) |
1 tk | Sibul |
2 tk | Küüslauk (küüs) |
2 tk | Kartul |
200 ml | Vesi |
20 g | Või |
Sool (mere) | |
Pipar (valge) | |
Pipar (Cayenne) | |
Muskaatpähkel (pulber) |
Valmistamine
Valmistamine1. Haki sibul ja küüslauk peenikeseks.
2. Kuumuta sibulat võis, kuni see on muutunud klaasjaks. Lisa küüslauk ja kuumuta veel veidi.
3. Lisa kuum vesi ja tükeldatud kartul
4. Lase keema ja lisa herned.
5. Lase podiseda, kuni herned on pehmed.
6. Eemalda pott tulelt ja purusta hernesupp saumiksriga.
7. Lisa sulatatudjuust
8. Maitsesta supp meresoola, jahvatatud valge pipraga ning cayanne pipraga.(veidi võib lisada ka sidrunipipart),samuti muskaatpähklt sisse riivida.
9. Pra mõned peekoni viilud kaunistuseks
10 Serveeri: Jaota supp kahte supikaussi ning kaunista peekoniga
PS! maitsemaineid panna täpelt nii palju nagu endale mekib :)
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi