Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

5 1 1


  • 2 portsjonit
  • 20 min

Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Kiire,lihtne,maitsev :)!


Koostisained

300 g Hernes (külmutatud)
1 tk Sibul
2 tk Küüslauk (küüs)
2 tk Kartul
200 ml Vesi
20 g Või
Sool (mere)
Pipar (valge)
Pipar (Cayenne)
Muskaatpähkel (pulber)

Valmistamine

Valmistamine
1. Haki sibul ja küüslauk peenikeseks.
2. Kuumuta sibulat võis, kuni see on muutunud klaasjaks. Lisa küüslauk ja kuumuta veel veidi.
3. Lisa kuum vesi ja tükeldatud kartul
4. Lase keema ja lisa herned.
5. Lase podiseda, kuni herned on pehmed.
6. Eemalda pott tulelt ja purusta hernesupp saumiksriga.
7. Lisa sulatatudjuust
8. Maitsesta supp meresoola, jahvatatud valge pipraga ning cayanne pipraga.(veidi võib lisada ka sidrunipipart),samuti muskaatpähklt sisse riivida.
9. Pra mõned peekoni viilud kaunistuseks
10 Serveeri: Jaota supp kahte supikaussi ning kaunista peekoniga
PS! maitsemaineid panna täpelt nii palju nagu endale mekib :)

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi