2
Plov ehk pilaff sealihast
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
0
kommentaari
2. Puhasta köögiviljad ja tükelda väiksemaks
3. Aseta tükeldatud kartul, porgand, kapsas ja sealiha kihiti, maitsesta kihte, lisa pool liitrit vett ja aseta pliidile tasasele tulele keema
4. Paarikümne minuti pärast kontrolli juurikate valmidust
5. Serveeri kihilisena või sega enne läbi.
6. Lisandiks sobib hapukoor ning maitseroheline
Tweet
« Tagasi
- 6 portsjonit
- 15+40 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Lihtne, tervislik ning maitsev toit
Koostisained
1 kg | Kartul |
500 g | Sealiha |
500 g | Kapsas (peakapsas) |
300 g | Porgand |
Puljongipulber (köögivilja) | |
Sool | |
Pipar (must) |
Valmistamine
1. Tükelda sealiha väiksemateks tükkideks ja pruunista potipõhjas, vala juurde vesi ja keeda pehmeks2. Puhasta köögiviljad ja tükelda väiksemaks
3. Aseta tükeldatud kartul, porgand, kapsas ja sealiha kihiti, maitsesta kihte, lisa pool liitrit vett ja aseta pliidile tasasele tulele keema
4. Paarikümne minuti pärast kontrolli juurikate valmidust
5. Serveeri kihilisena või sega enne läbi.
6. Lisandiks sobib hapukoor ning maitseroheline
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi