0
Iiri supp
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
0
kommentaari
2. Lõika kaalikad, porgandid väikesteks kuubikuteks ja kartulid suuremateks tükkideks, haki sibul ja küüslauk.
3. Kuumuta pannil õli ning kuumuta sibulat ja küüslauku mõned minutid.
4. Määri ahjuvorm võiga ning vala köögiviljad ning sibula küüslaugu segu vormi.
5. Maitsesta soola ja murendatud puljongikuubikuga.
6. Kata peekoniviiludega.
7. Küpseta ahjus kaane all umbes 30 minutit kuni köögiviljad on pehmed.
8. Võta lõpus vormilt kaas ära ja küpseta veel mõned minutid, et peekoniviilud läheksid krõbedaks.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 20+30 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Maitsev argipäevaroog köögiviljasõpradele
Koostisained
400 g | Kaalikas |
100 g | Peekon (suitsutatud) |
4 tk | Küüslauk (küüs) |
3 tk | Kartul |
3 tk | Porgand (suur) |
1 tk | Sibul |
1 spl | Rapsiõli |
1 tk | Puljongikuubik (liha) |
Sool |
Valmistamine
1. Koori köögiviljad.2. Lõika kaalikad, porgandid väikesteks kuubikuteks ja kartulid suuremateks tükkideks, haki sibul ja küüslauk.
3. Kuumuta pannil õli ning kuumuta sibulat ja küüslauku mõned minutid.
4. Määri ahjuvorm võiga ning vala köögiviljad ning sibula küüslaugu segu vormi.
5. Maitsesta soola ja murendatud puljongikuubikuga.
6. Kata peekoniviiludega.
7. Küpseta ahjus kaane all umbes 30 minutit kuni köögiviljad on pehmed.
8. Võta lõpus vormilt kaas ära ja küpseta veel mõned minutid, et peekoniviilud läheksid krõbedaks.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi