0
Kartulikotletid parmesaniga
« Tagasi
Allikas: Ajalehe väljalõige
Autor: Elina Annusver Konkurss
0
kommentaari
2. Haki köögiviljad meelepärasteks suurusteks ja lao hakklihale. Lisa veidi vett.
3. Haudumise ajal lisa puljongikuubikud, soovi korral ka soola ja pipart.
4. Hauta pliidil tasasel tulel nii kaua, kuni köögivili on pehme.
5. Pärast valmimist raputa peale värsket tilli.
Tweet
« Tagasi
- 6 portsjonit
- 40 min
Allikas: Ajalehe väljalõige
Autor: Elina Annusver Konkurss
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Köögiviljade segasummasuvila
Koostisained
400 g | Hakkliha (segu) |
300 g | Kapsas (peakapsas) |
2 tk | Peet (värske) |
1 tk | Sibul |
1 tk | Kaalikas |
2 tk | Porgand |
5 tk | Kartul |
Oliivõli | |
Sool | |
Pipar (must) | |
Till (värske) | |
Puljongikuubik (köögivilja) | |
Hakklihamaitseaine |
Valmistamine
1.Pruunista poti põhjas õlis sibul ja hakkliha, maitsesta soola, pipra ja hakklihamaitseainega.2. Haki köögiviljad meelepärasteks suurusteks ja lao hakklihale. Lisa veidi vett.
3. Haudumise ajal lisa puljongikuubikud, soovi korral ka soola ja pipart.
4. Hauta pliidil tasasel tulel nii kaua, kuni köögivili on pehme.
5. Pärast valmimist raputa peale värsket tilli.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi