0
Kartulid kodujuustu ja heeringaga
« Tagasi
Allikas: 76 Koržetsi kalarooga
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Tükelda ka heeringafileed ja puhastatud paprika.
3. Sega kõik hakitud komponendid omavahel kokku, lisa kapparid ja hakitud till ning maitsesta sidrunimahla, oliiviõli ja suhkruga.
4. Aseta viilutatud keedumuna võiga määritud leivale ning tõsta nende peale hea ports heeringamaiust.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 15 min
Allikas: 76 Koržetsi kalarooga
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Soolane maiustus kalasõpradele
Koostisained
3 tk | Heeringas (filee) |
4 tk | Muna |
4 tk | Leib (must) |
1 tk | Sibul (punane) |
1 tk | Kurk (värske, väike) |
2 spl | Kapparid |
0.5 tk | Paprika (punane) |
0.5 tk | Sidrun |
Või | |
Oliivõli | |
Till (värske) | |
Suhkur |
Valmistamine
1. Koori sibul ja kurk ning haki need väikesteks tükkideks.2. Tükelda ka heeringafileed ja puhastatud paprika.
3. Sega kõik hakitud komponendid omavahel kokku, lisa kapparid ja hakitud till ning maitsesta sidrunimahla, oliiviõli ja suhkruga.
4. Aseta viilutatud keedumuna võiga määritud leivale ning tõsta nende peale hea ports heeringamaiust.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi