Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Hautatud veiseliha köögiviljadega

« Tagasi

0 0 0


Hautatud veiseliha köögiviljadega Hautatud veiseliha köögiviljadega
  • 4 portsjonit

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Hästivalmistatud veiseliha on pehme ja mahlane, lausa sulades suus!


Koostisained

800 g Loomaliha
400 g Kaalikas
200 g Suvikõrvits
100 g Shampinjon
3 tk Porgand (suur)
3 tk Sibul
2 tk Küüslauk
1 tk Paprika
20 g Petersell
2 spl Balsamiäädikas
Toiduõli
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Vala õli ja palsamiäädikas paksupõhjalisse potti.
2. Purusta sinna juurde ka küüslauk.
3. Pruunista loomaliha, kas suure tükina või siis kaheks-kolmeks suuremaks tükiks lõigatuna õlis. Pruunista igat külge niipalju, et ilus pruun värv peale tuleb.
4. Keera kuumus väikseks ja lase lihal kaane all haududa umbes 45-50 minutit. Kontrolli aegajalt, et liha potis kõrbema ei läheks ja lisa vajadusel vett.
5. Samal ajal tükelda kaalikas, porgand ja sibul ning lisa potti.
6. Hauta madalal tulel umbes 30-40 minutit.
7. Nüüd haki ära paprika, suvikõrvits ja shampinjonid ning lisa potti.
8. Hauta kõike koos veel umbes 40 min. ning lisa, siis sool ja pipar.

Selle roa valmimine on aja- ning töömahukas, kuid tulemus on seda kõike väärt!

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi