3
Mahlane veiselihahautis ubade ja porgandiga
« Tagasi
0
kommentaari
2. Purusta sinna juurde ka küüslauk.
3. Pruunista loomaliha, kas suure tükina või siis kaheks-kolmeks suuremaks tükiks lõigatuna õlis. Pruunista igat külge niipalju, et ilus pruun värv peale tuleb.
4. Keera kuumus väikseks ja lase lihal kaane all haududa umbes 45-50 minutit. Kontrolli aegajalt, et liha potis kõrbema ei läheks ja lisa vajadusel vett.
5. Samal ajal tükelda kaalikas, porgand ja sibul ning lisa potti.
6. Hauta madalal tulel umbes 30-40 minutit.
7. Nüüd haki ära paprika, suvikõrvits ja shampinjonid ning lisa potti.
8. Hauta kõike koos veel umbes 40 min. ning lisa, siis sool ja pipar.
Selle roa valmimine on aja- ning töömahukas, kuid tulemus on seda kõike väärt!
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Hästivalmistatud veiseliha on pehme ja mahlane, lausa sulades suus!
Koostisained
800 g | Loomaliha |
400 g | Kaalikas |
200 g | Suvikõrvits |
100 g | Shampinjon |
3 tk | Porgand (suur) |
3 tk | Sibul |
2 tk | Küüslauk |
1 tk | Paprika |
20 g | Petersell |
2 spl | Balsamiäädikas |
Toiduõli | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Vala õli ja palsamiäädikas paksupõhjalisse potti.2. Purusta sinna juurde ka küüslauk.
3. Pruunista loomaliha, kas suure tükina või siis kaheks-kolmeks suuremaks tükiks lõigatuna õlis. Pruunista igat külge niipalju, et ilus pruun värv peale tuleb.
4. Keera kuumus väikseks ja lase lihal kaane all haududa umbes 45-50 minutit. Kontrolli aegajalt, et liha potis kõrbema ei läheks ja lisa vajadusel vett.
5. Samal ajal tükelda kaalikas, porgand ja sibul ning lisa potti.
6. Hauta madalal tulel umbes 30-40 minutit.
7. Nüüd haki ära paprika, suvikõrvits ja shampinjonid ning lisa potti.
8. Hauta kõike koos veel umbes 40 min. ning lisa, siis sool ja pipar.
Selle roa valmimine on aja- ning töömahukas, kuid tulemus on seda kõike väärt!
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi