0
Hapukapsa borš suitsuvorstiga
« Tagasi
0
kommentaari
2. Kuumuta potis õli ning prae selles tükeldatud sibul.
3. Lisa vesi, peet, porgand ja hapukapsas, lase kuumeneda.
4. Seejärel lisa puljongikuubikud, tomatipüree ja maitseained (v.a tüümian) ning hauta 10 minutit.
5. Kalla potti tükeldatud kartulid ja hauta 15 minutit. Viimaks lisa viilutatud viinerid.
6. Maitsesta supp tüümianiga ning lase veel korraks keema tõusta.
Serveeri hapukoorega.
Allikas: 100 rooga
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Viineritega hapukapsaborš valmib märksa lihtsamalt ja kiiremini kui klassikaline boršisupp.
Koostisained
1.5 l | Vesi |
500 g | Hapukapsas (värske) |
400 g | Viiner |
3 spl | Tomatipasta |
3 tk | Kartul |
3 tk | Peet (värske) |
2 tk | Porgand |
1 tk | Sibul |
2 tk | Puljongikuubik (kana) |
2 tl | Suhkur |
1 tl | Sool |
5 tk | Vürtspipar |
1 tk | Loorberileht |
1 tl | Tüümian (kuivatatud) |
Toiduõli |
Valmistamine
1. Lõika porgandid ja peedid ribadeks (või riivi).2. Kuumuta potis õli ning prae selles tükeldatud sibul.
3. Lisa vesi, peet, porgand ja hapukapsas, lase kuumeneda.
4. Seejärel lisa puljongikuubikud, tomatipüree ja maitseained (v.a tüümian) ning hauta 10 minutit.
5. Kalla potti tükeldatud kartulid ja hauta 15 minutit. Viimaks lisa viilutatud viinerid.
6. Maitsesta supp tüümianiga ning lase veel korraks keema tõusta.
Serveeri hapukoorega.
Allikas: 100 rooga
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi