Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Hapukapsaborš viineritega

« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • 30-40 min

Allikas: Toidutare
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Viineritega hapukapsaborš valmib märksa lihtsamalt ja kiiremini kui klassikaline boršisupp.


Koostisained

1.5 l Vesi
500 g Hapukapsas (värske)
400 g Viiner
3 spl Tomatipasta
3 tk Kartul
3 tk Peet (värske)
2 tk Porgand
1 tk Sibul
2 tk Puljongikuubik (kana)
2 tl Suhkur
1 tl Sool
5 tk Vürtspipar
1 tk Loorberileht
1 tl Tüümian (kuivatatud)
Toiduõli

Valmistamine

1. Lõika porgandid ja peedid ribadeks (või riivi).
2. Kuumuta potis õli ning prae selles tükeldatud sibul.
3. Lisa vesi, peet, porgand ja hapukapsas, lase kuumeneda.
4. Seejärel lisa puljongikuubikud, tomatipüree ja maitseained (v.a tüümian) ning hauta 10 minutit.
5. Kalla potti tükeldatud kartulid ja hauta 15 minutit. Viimaks lisa viilutatud viinerid.
6. Maitsesta supp tüümianiga ning lase veel korraks keema tõusta.

Serveeri hapukoorega.

Allikas: 100 rooga

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi