0
Ahjuroog muna ja kodujuustuga
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
0
kommentaari
2. Haki sibul ja suitsuvorst ning riivi porgand
3. Kuumuta pannil õli ning prae madalal kuumusel sibula-, porgandi- ja suitsuvorstitükid
4. Koori kartulid, lõika nad kuubikuteks ja aseta hapukapsa juurde keema
5. Lisa supile praetud sibula- porgandi ja suitsuvorstitükid
6. Riivi jämeda riiviga peet ning lisa ta samuti supile
7. Maitsesta supp suhkru, soola, pipra ning soovi korral äädikaga. Borši maitse peab olema piisavalt magus ja hapu
8. Lase supil pisut enne serveerimist veel seista, et maitsed seguneksid
9. Serveeri hapukoore ja rohke maitserohelisega
Tweet
« Tagasi
- 12 portsjonit
- 1h+50 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Tuntud hapukapsasupp koos suitsuvorstiga
Koostisained
1 kg | Kartul |
700 g | Peet (keedetud) |
350 g | Hapukapsas |
250 g | Porgand |
200 g | Suitsuvorst |
100 g | Sibul |
3 l | Vesi |
Äädikas (30%) | |
Loorberileht | |
Pipar (must) | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Pane keema hapukapsas2. Haki sibul ja suitsuvorst ning riivi porgand
3. Kuumuta pannil õli ning prae madalal kuumusel sibula-, porgandi- ja suitsuvorstitükid
4. Koori kartulid, lõika nad kuubikuteks ja aseta hapukapsa juurde keema
5. Lisa supile praetud sibula- porgandi ja suitsuvorstitükid
6. Riivi jämeda riiviga peet ning lisa ta samuti supile
7. Maitsesta supp suhkru, soola, pipra ning soovi korral äädikaga. Borši maitse peab olema piisavalt magus ja hapu
8. Lase supil pisut enne serveerimist veel seista, et maitsed seguneksid
9. Serveeri hapukoore ja rohke maitserohelisega
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi