Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Hapukapsa borš suitsuvorstiga

« Tagasi

0 0 0


  • 12 portsjonit
  • 1h+50 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Tuntud hapukapsasupp koos suitsuvorstiga


Koostisained

1 kg Kartul
700 g Peet (keedetud)
350 g Hapukapsas
250 g Porgand
200 g Suitsuvorst
100 g Sibul
3 l Vesi
Äädikas (30%)
Loorberileht
Pipar (must)
Suhkur
Sool

Valmistamine

1. Pane keema hapukapsas
2. Haki sibul ja suitsuvorst ning riivi porgand
3. Kuumuta pannil õli ning prae madalal kuumusel sibula-, porgandi- ja suitsuvorstitükid
4. Koori kartulid, lõika nad kuubikuteks ja aseta hapukapsa juurde keema
5. Lisa supile praetud sibula- porgandi ja suitsuvorstitükid
6. Riivi jämeda riiviga peet ning lisa ta samuti supile
7. Maitsesta supp suhkru, soola, pipra ning soovi korral äädikaga. Borši maitse peab olema piisavalt magus ja hapu
8. Lase supil pisut enne serveerimist veel seista, et maitsed seguneksid
9. Serveeri hapukoore ja rohke maitserohelisega

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi