1
Kebabi vardad
« Tagasi
0
kommentaari
2. Purusta küüslaugupressiga küüslauguküüned
3. Lisa hakkliha ja maitseained, sega kõik koostisosad korralikult läbi
4. Pane kauss seguga paarikümneks minutiks külma
5. Sama kauaks pane vette likku puuvardad (et varras ei hakkaks kuumas kõrbema)
6. Võta lihasegu külmast ja jaota portsjoniteks, vormi need ümber varraste ning vooli peos piklikuks
7. Aseta grillile foolium, piserda kergelt õliga ja aseta sinna peale lihavardad
8. Küpseta kahelt poolt (umbes 2+2 min.), et liha ei kuivaks liiga ära
Küüslaugu- ja vürtsisõbrad võivad maitseainekoguseid suurendada, sest retseptis antud koguste järgi tehtud vardad olid mahedamaitselised laste lemmikud. Portsoniks on arvestatud 2 varrast inimese kohta.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Lihtne ja kiire veisehakkliharoog grillihooajaks
Koostisained
800 g | Hakkliha (veise) |
2 tk | Küüslauk (küüs) |
1 tk | Muna |
1 tk | Sibul (suur) |
Paprika (pulber) | |
Pipar (must) | |
Ürdisegu | |
Sool |
Valmistamine
1. Haki sibul2. Purusta küüslaugupressiga küüslauguküüned
3. Lisa hakkliha ja maitseained, sega kõik koostisosad korralikult läbi
4. Pane kauss seguga paarikümneks minutiks külma
5. Sama kauaks pane vette likku puuvardad (et varras ei hakkaks kuumas kõrbema)
6. Võta lihasegu külmast ja jaota portsjoniteks, vormi need ümber varraste ning vooli peos piklikuks
7. Aseta grillile foolium, piserda kergelt õliga ja aseta sinna peale lihavardad
8. Küpseta kahelt poolt (umbes 2+2 min.), et liha ei kuivaks liiga ära
Küüslaugu- ja vürtsisõbrad võivad maitseainekoguseid suurendada, sest retseptis antud koguste järgi tehtud vardad olid mahedamaitselised laste lemmikud. Portsoniks on arvestatud 2 varrast inimese kohta.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi