Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

0 0 0


  • 6 portsjonit
  • 30 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Lihtne ja kiire veisehakkliharoog grillihooajaks


Koostisained

800 g Hakkliha (veise)
2 tk Küüslauk (küüs)
1 tk Muna
1 tk Sibul (suur)
Paprika (pulber)
Pipar (must)
Ürdisegu
Sool

Valmistamine

1. Haki sibul
2. Purusta küüslaugupressiga küüslauguküüned
3. Lisa hakkliha ja maitseained, sega kõik koostisosad korralikult läbi
4. Pane kauss seguga paarikümneks minutiks külma
5. Sama kauaks pane vette likku puuvardad (et varras ei hakkaks kuumas kõrbema)
6. Võta lihasegu külmast ja jaota portsjoniteks, vormi need ümber varraste ning vooli peos piklikuks
7. Aseta grillile foolium, piserda kergelt õliga ja aseta sinna peale lihavardad
8. Küpseta kahelt poolt (umbes 2+2 min.), et liha ei kuivaks liiga ära

Küüslaugu- ja vürtsisõbrad võivad maitseainekoguseid suurendada, sest retseptis antud koguste järgi tehtud vardad olid mahedamaitselised laste lemmikud. Portsoniks on arvestatud 2 varrast inimese kohta.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi