0
Guljašš veiselihaga
« Tagasi
0
kommentaari
2. Lisa potti vesi ja lase segul keema tõusta.
3. Lisa letšo ja lase tasasel tulel natuke aega keeda.
4. Kurna ja pese konservuba ning lisa kastmele.
5. Lase segul uuesti keema tõusta ja tee lõpplik maitsestus tsillipulbri, küüslaugu, soola, suhkru ja pipraga.
6. Kui kaste on saavutanud sobiliku maitse, paksenda see tärklisega.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Pisut teravama maitsega hakklihakaste, millesse on lisatud ubasid
Koostisained
700 g | Hakkliha (segu) |
450 g | Letšo |
400 g | Konservuba |
200 g | Porgand |
100 g | Sibul |
15 g | Küüslauk |
1 l | Vesi |
Rapsiõli | |
Kartulitärklis | |
Magus tšillikaste | |
Tšilli (pulber) | |
Suhkur | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Pruunista potipõhjas hakkliha koos tükeldatud sibula ja riivitud porgandiga.2. Lisa potti vesi ja lase segul keema tõusta.
3. Lisa letšo ja lase tasasel tulel natuke aega keeda.
4. Kurna ja pese konservuba ning lisa kastmele.
5. Lase segul uuesti keema tõusta ja tee lõpplik maitsestus tsillipulbri, küüslaugu, soola, suhkru ja pipraga.
6. Kui kaste on saavutanud sobiliku maitse, paksenda see tärklisega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi