0
Kana-nuudlisupp
« Tagasi
Allikas: http://toidutare.ee/lihatoidud/hakkliha/FB31/
Autor: 100 rooga
0
kommentaari
2. Pruunista hakkliha võis, maitsesta soola-pipraga. Lisa purustatud küüslauk ja tükeldatud tomatid. Hauta 3-4 minutit ning tõsta tulelt.
3. Sega hulka kodujuust, rõõsk koor, hakitud roheline sibul ja nuudlid.
4. Pane segu võiga määritud ahjuvormi ning raputa üle riivitud juustuga.
5. Küpseta ahjus 180°C juures 20-25 minutit.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 20+25 min
Allikas: http://toidutare.ee/lihatoidud/hakkliha/FB31/
Autor: 100 rooga
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Lihtne ja maitsev õhtusöök, mis on meeltmööda kõigile pereliikmetele.
Koostisained
200 g | Nuudlid |
500 g | Kalkunihakkliha |
2 spl | Või |
2 tk | Küüslauk (küüs) |
10 tk | Kirsstomat |
200 g | Kodujuust (4%) |
1 dl | Kohvikoor (10%) |
100 g | Riivjuust |
1 tl | 1 tl soola |
1 tl | Pipar (must) |
Valmistamine
1. Keeda nuudlid poolpehmeks ja nõruta.2. Pruunista hakkliha võis, maitsesta soola-pipraga. Lisa purustatud küüslauk ja tükeldatud tomatid. Hauta 3-4 minutit ning tõsta tulelt.
3. Sega hulka kodujuust, rõõsk koor, hakitud roheline sibul ja nuudlid.
4. Pane segu võiga määritud ahjuvormi ning raputa üle riivitud juustuga.
5. Küpseta ahjus 180°C juures 20-25 minutit.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi