0
Ühepajatoit peediga
« Tagasi
0
kommentaari
2. Haki sibul peeneks.
3. Sega kausis kokku biifsteegimass: hakkliha, 1 muna, pruunistatud peekon ja hakitud sibul.
4. Sega mass käega korralikult läbi ning maitsesta soola ja pipraga.
5. Jaga hakkmass neljaks ning vormi suured kotletid.
6. Prae pannil õlis kummaltki poolt mõned minutid.
7. Pane kuni 10 minutiks ahju 180c juures järelküpsema.
8. Prae ülejäänud munadest härjasilmad.
9. Aseta härjasilm biifsteegi peale ning lisa kõrvale peedilõigud, serveeri koos ahjukartuli ja salatiga
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Suured kotletid on toitvad ja lihaküllased
Koostisained
800 g | Hakkliha (veise) |
100 g | Peekon (suitsutatud) |
5 tk | Muna |
250 g | Marineeritud peet |
1 tk | Sibul |
4 spl | Rapsiõli |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Haki peekon ja pruunista pannil.2. Haki sibul peeneks.
3. Sega kausis kokku biifsteegimass: hakkliha, 1 muna, pruunistatud peekon ja hakitud sibul.
4. Sega mass käega korralikult läbi ning maitsesta soola ja pipraga.
5. Jaga hakkmass neljaks ning vormi suured kotletid.
6. Prae pannil õlis kummaltki poolt mõned minutid.
7. Pane kuni 10 minutiks ahju 180c juures järelküpsema.
8. Prae ülejäänud munadest härjasilmad.
9. Aseta härjasilm biifsteegi peale ning lisa kõrvale peedilõigud, serveeri koos ahjukartuli ja salatiga
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi