Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Guljašš veiselihaga

« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • 40 min


Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Ungari toit mis algsel kujul peaks hoopiski supp olema, meil aga lihakaste. Võib valmistada nii sea- kui veiselihast.


Koostisained

600 g Loomaliha
150 g Tomatipüree
100 g Hapukoor (20%)
1 tk Sibul (suur)
2 tl Toiduõli
1 tl Paprika (pulber)
1 tk Puljongikuubik (veiseliha)
Jahu (nisu)
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Tükelda liha ja sibul
2. Pruunista pannil kuumas õlis nii, et keerad iga tüki ringi vaid korra mitte ei sega tükke pidevalt. Nii jääb liha mahlane
3. Valmista puljong
4. Puista liha üle jahuga ja sega samal ajal korralikult
5. Nüüd lisa puljong ja tomatipüree, sega kõike pidevalt, lastes kastmel podiseda kuni ta hakkab paksenema.
6. Hauta segu pannil nõrgas kuumuses kuni liha on täitsa pehme (30min.)
7. Sega hulka hapukoor ja paprikamaitseaine ja lase veel natuke podiseda
8. Maitsesta veel soola ja pipraga, lisa soovi korral ka maitserohelist

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi