3
Mahlane veiselihahautis ubade ja porgandiga
« Tagasi
0
kommentaari
2. Pruunista pannil kuumas õlis nii, et keerad iga tüki ringi vaid korra mitte ei sega tükke pidevalt. Nii jääb liha mahlane
3. Valmista puljong
4. Puista liha üle jahuga ja sega samal ajal korralikult
5. Nüüd lisa puljong ja tomatipüree, sega kõike pidevalt, lastes kastmel podiseda kuni ta hakkab paksenema.
6. Hauta segu pannil nõrgas kuumuses kuni liha on täitsa pehme (30min.)
7. Sega hulka hapukoor ja paprikamaitseaine ja lase veel natuke podiseda
8. Maitsesta veel soola ja pipraga, lisa soovi korral ka maitserohelist
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Ungari toit mis algsel kujul peaks hoopiski supp olema, meil aga lihakaste. Võib valmistada nii sea- kui veiselihast.
Koostisained
600 g | Loomaliha |
150 g | Tomatipüree |
100 g | Hapukoor (20%) |
1 tk | Sibul (suur) |
2 tl | Toiduõli |
1 tl | Paprika (pulber) |
1 tk | Puljongikuubik (veiseliha) |
Jahu (nisu) | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Tükelda liha ja sibul2. Pruunista pannil kuumas õlis nii, et keerad iga tüki ringi vaid korra mitte ei sega tükke pidevalt. Nii jääb liha mahlane
3. Valmista puljong
4. Puista liha üle jahuga ja sega samal ajal korralikult
5. Nüüd lisa puljong ja tomatipüree, sega kõike pidevalt, lastes kastmel podiseda kuni ta hakkab paksenema.
6. Hauta segu pannil nõrgas kuumuses kuni liha on täitsa pehme (30min.)
7. Sega hulka hapukoor ja paprikamaitseaine ja lase veel natuke podiseda
8. Maitsesta veel soola ja pipraga, lisa soovi korral ka maitserohelist
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi