Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

5 1 0


  • 4 portsjonit
  • 10 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Mehhikost pärinev avokaado dipp


Koostisained

2 tk Avokaado
0.5 tk Sibul (punane)
0.5 tk Sidrun
Tšilli (kaun)
Sool

Valmistamine

1. Puhasta avokaadod koorest ning eemalda neilt kivid.
2. Pressi nad seejärel kahvliga ühtlaseks massiks ning lisa peenikesteks hakitud sibulatükid.
3. Haki peeneks mõne cm jagu tšillit ning lisa segule.
4. Maitsesta valminud Guacamole sidrunimahla ning soolaga.
5. Serveeri nachode, ahjusooja lavašši või Gruusia leivaga.

Parima tulemuse saamiseks vali poest sellised avokaadod, mille küpsust saad kohapeal kontrollida. Kui sõrmega avokaadole vajutades jääb tema koorele kerge muljumisjälg on vili küps.
Sidruni võid soovikorral vahetada ka laimi vastu.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi