0
Avokaado-peekonisalat
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Pressi nad seejärel kahvliga ühtlaseks massiks ning lisa peenikesteks hakitud sibulatükid.
3. Haki peeneks mõne cm jagu tšillit ning lisa segule.
4. Maitsesta valminud Guacamole sidrunimahla ning soolaga.
5. Serveeri nachode, ahjusooja lavašši või Gruusia leivaga.
Parima tulemuse saamiseks vali poest sellised avokaadod, mille küpsust saad kohapeal kontrollida. Kui sõrmega avokaadole vajutades jääb tema koorele kerge muljumisjälg on vili küps.
Sidruni võid soovikorral vahetada ka laimi vastu.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 10 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Mehhikost pärinev avokaado dipp
Koostisained
2 tk | Avokaado |
0.5 tk | Sibul (punane) |
0.5 tk | Sidrun |
Tšilli (kaun) | |
Sool |
Valmistamine
1. Puhasta avokaadod koorest ning eemalda neilt kivid.2. Pressi nad seejärel kahvliga ühtlaseks massiks ning lisa peenikesteks hakitud sibulatükid.
3. Haki peeneks mõne cm jagu tšillit ning lisa segule.
4. Maitsesta valminud Guacamole sidrunimahla ning soolaga.
5. Serveeri nachode, ahjusooja lavašši või Gruusia leivaga.
Parima tulemuse saamiseks vali poest sellised avokaadod, mille küpsust saad kohapeal kontrollida. Kui sõrmega avokaadole vajutades jääb tema koorele kerge muljumisjälg on vili küps.
Sidruni võid soovikorral vahetada ka laimi vastu.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi