1
Kaneelirullid
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
0
kommentaari
2. Tee jahusse süvend ning sega sinna sisse käesoojas vees lahustatud pärm.
3. Sega pealmine 1/3 jahukgousest pärmiga, et tekiks umbes hapukoore pakune taignamass ning pane see umbes 20 minutiks eelkerkima.
4. Tükelda sibul ning rösti kuumal ja kuival pannil kiirelt, lase jahtuda.
4. Sega eelkerkinud taignasse ülejäänud jahu, suhkur, röstsibul ja oliivõli.
5. Sõtku taigen ühtlaseks massiks ja soojas kohast rätikuga kaetuna veel 20 minutit kerkida.
6. Tükelda kerkinud taigen sobilikeks portsudeks ning veereta neist jahusel laual sobiva pikkuse ja kujuga grizzini´d.
7. Aseta grizzini´d küpsetusplaadile, puintselda pealt piimaga ning küpseta 200 C juures umbes 7 minutit.
8. Serveeri kas supi kõrvale või suupistena.
Tweet
« Tagasi
- 10-20 portsjonit
- 50 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Pikad kõrsik-saiakesed supi kõrvale või näksimiseks
Koostisained
500 g | Jahu (nisu) |
1 tl | Sool |
50 g | Pärm |
240 ml | Vesi |
1 spl | Suhkur |
60 ml | Oliivõli |
50 ml | Piim (2,5%) |
Valmistamine
1. Sega kausis omavahel sool ja jahu.2. Tee jahusse süvend ning sega sinna sisse käesoojas vees lahustatud pärm.
3. Sega pealmine 1/3 jahukgousest pärmiga, et tekiks umbes hapukoore pakune taignamass ning pane see umbes 20 minutiks eelkerkima.
4. Tükelda sibul ning rösti kuumal ja kuival pannil kiirelt, lase jahtuda.
4. Sega eelkerkinud taignasse ülejäänud jahu, suhkur, röstsibul ja oliivõli.
5. Sõtku taigen ühtlaseks massiks ja soojas kohast rätikuga kaetuna veel 20 minutit kerkida.
6. Tükelda kerkinud taigen sobilikeks portsudeks ning veereta neist jahusel laual sobiva pikkuse ja kujuga grizzini´d.
7. Aseta grizzini´d küpsetusplaadile, puintselda pealt piimaga ning küpseta 200 C juures umbes 7 minutit.
8. Serveeri kas supi kõrvale või suupistena.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi