Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

0 0 0


  • 10-20 portsjonit
  • 50 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Pikad kõrsik-saiakesed supi kõrvale või näksimiseks


Koostisained

500 g Jahu (nisu)
1 tl Sool
50 g Pärm
240 ml Vesi
1 spl Suhkur
60 ml Oliivõli
50 ml Piim (2,5%)

Valmistamine

1. Sega kausis omavahel sool ja jahu.
2. Tee jahusse süvend ning sega sinna sisse käesoojas vees lahustatud pärm.
3. Sega pealmine 1/3 jahukgousest pärmiga, et tekiks umbes hapukoore pakune taignamass ning pane see umbes 20 minutiks eelkerkima.
4. Tükelda sibul ning rösti kuumal ja kuival pannil kiirelt, lase jahtuda.
4. Sega eelkerkinud taignasse ülejäänud jahu, suhkur, röstsibul ja oliivõli.
5. Sõtku taigen ühtlaseks massiks ja soojas kohast rätikuga kaetuna veel 20 minutit kerkida.
6. Tükelda kerkinud taigen sobilikeks portsudeks ning veereta neist jahusel laual sobiva pikkuse ja kujuga grizzini´d.
7. Aseta grizzini´d küpsetusplaadile, puintselda pealt piimaga ning küpseta 200 C juures umbes 7 minutit.
8. Serveeri kas supi kõrvale või suupistena.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi