0
Pesto-lõhepirukas
« Tagasi
Allikas: Korzetsi Õpiköök -www.opikook.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Kalla sool ning suhkur suurele taldrikule ning sega ühtlaselt läbi.
3. Suru kalafileed kordamööda lihapoolse osadega soola ning suhkru segu sisse.
4. Raputa fileesid kergelt - nii kukub üleliigne sool maha.
5. Keera fileed toidukilesse lihapoolsed osad üksteise vastu asetades.
6. Tõsta fileed kõrgemaservalise taldriku sisse ning aseta nad külmikusse.
7. Umbes 7-8 tunni pärast keera ülemine filee allapoole ning lase neil veel umbes samakaua külmkapis olla.
8. Viiluta valminud fileed õhukesteks viiludeks ning serveeri koos sidruni, pipra, tilli, vms.
Tweet
« Tagasi
- - portsjonit
- 14-16h+15 min
Allikas: Korzetsi Õpiköök -www.opikook.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Soolalõhe, mis viib keele alla
Koostisained
1 kg | Lõhe (filee) |
5 spl | Sool |
1.5 spl | Suhkur |
Valmistamine
1. Eemalda lõhefileedelt luud.2. Kalla sool ning suhkur suurele taldrikule ning sega ühtlaselt läbi.
3. Suru kalafileed kordamööda lihapoolse osadega soola ning suhkru segu sisse.
4. Raputa fileesid kergelt - nii kukub üleliigne sool maha.
5. Keera fileed toidukilesse lihapoolsed osad üksteise vastu asetades.
6. Tõsta fileed kõrgemaservalise taldriku sisse ning aseta nad külmikusse.
7. Umbes 7-8 tunni pärast keera ülemine filee allapoole ning lase neil veel umbes samakaua külmkapis olla.
8. Viiluta valminud fileed õhukesteks viiludeks ning serveeri koos sidruni, pipra, tilli, vms.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi