Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

0 0 0


  • - portsjonit
  • 14-16h+15 min

Allikas: Korzetsi Õpiköök -www.opikook.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Soolalõhe, mis viib keele alla


Koostisained

1 kg Lõhe (filee)
5 spl Sool
1.5 spl Suhkur

Valmistamine

1. Eemalda lõhefileedelt luud.
2. Kalla sool ning suhkur suurele taldrikule ning sega ühtlaselt läbi.
3. Suru kalafileed kordamööda lihapoolse osadega soola ning suhkru segu sisse.
4. Raputa fileesid kergelt - nii kukub üleliigne sool maha.
5. Keera fileed toidukilesse lihapoolsed osad üksteise vastu asetades.
6. Tõsta fileed kõrgemaservalise taldriku sisse ning aseta nad külmikusse.
7. Umbes 7-8 tunni pärast keera ülemine filee allapoole ning lase neil veel umbes samakaua külmkapis olla.
8. Viiluta valminud fileed õhukesteks viiludeks ning serveeri koos sidruni, pipra, tilli, vms.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi