0
Lõhefrikadelli supp naadiga
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
0
kommentaari
2. Lõika porgandid väiksemateks ja kartulid natuke suuremateks tükkideks
3. Pane porgandid puljongisse keema, lisa mõned terad musta pipart ja soola
4. Maitsvama supi saad, kui kasutad puljongikuubiku asemel päris lihast keedetud puljongit (mille võib varem valmis keeta ja külmutada)
5. Sega hakkliha sisse muna, sool, pipar ja õlis praetud hakitud sibul
6. Veereta hakklihasegust väikesed frikadellid
7. Kuna hakklihast eraldub keetes vahtu ja väikeseid ebemeid, keeda frikadellid eraldi potis kuni need kerkivad pinnale. Nii saad selge leemega supi
8. Võta frikadellid teisest potist välja ning lisa supile, kui porgandid on poolpehmed
9. Pane supijuurde kartulid ja keeda pehmenemiseni
10. Maitsesta supp peterselliga.
Tweet
« Tagasi
- 8-10 portsjonit
- 50 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Klassikaline supp lihapallidega
Koostisained
400 g | Hakkliha (segu) |
5 tk | Kartul |
3 tk | Porgand |
1 tk | Sibul |
1 tk | Muna |
1 tk | Puljongikuubik (köögivilja) |
1 spl | Rapsiõli |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Koori kartulid ja porgandid2. Lõika porgandid väiksemateks ja kartulid natuke suuremateks tükkideks
3. Pane porgandid puljongisse keema, lisa mõned terad musta pipart ja soola
4. Maitsvama supi saad, kui kasutad puljongikuubiku asemel päris lihast keedetud puljongit (mille võib varem valmis keeta ja külmutada)
5. Sega hakkliha sisse muna, sool, pipar ja õlis praetud hakitud sibul
6. Veereta hakklihasegust väikesed frikadellid
7. Kuna hakklihast eraldub keetes vahtu ja väikeseid ebemeid, keeda frikadellid eraldi potis kuni need kerkivad pinnale. Nii saad selge leemega supi
8. Võta frikadellid teisest potist välja ning lisa supile, kui porgandid on poolpehmed
9. Pane supijuurde kartulid ja keeda pehmenemiseni
10. Maitsesta supp peterselliga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi