Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

5 1 0


  • 8-10 portsjonit
  • 50 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Klassikaline supp lihapallidega


Koostisained

400 g Hakkliha (segu)
5 tk Kartul
3 tk Porgand
1 tk Sibul
1 tk Muna
1 tk Puljongikuubik (köögivilja)
1 spl Rapsiõli
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Koori kartulid ja porgandid
2. Lõika porgandid väiksemateks ja kartulid natuke suuremateks tükkideks
3. Pane porgandid puljongisse keema, lisa mõned terad musta pipart ja soola
4. Maitsvama supi saad, kui kasutad puljongikuubiku asemel päris lihast keedetud puljongit (mille võib varem valmis keeta ja külmutada)
5. Sega hakkliha sisse muna, sool, pipar ja õlis praetud hakitud sibul
6. Veereta hakklihasegust väikesed frikadellid
7. Kuna hakklihast eraldub keetes vahtu ja väikeseid ebemeid, keeda frikadellid eraldi potis kuni need kerkivad pinnale. Nii saad selge leemega supi
8. Võta frikadellid teisest potist välja ning lisa supile, kui porgandid on poolpehmed
9. Pane supijuurde kartulid ja keeda pehmenemiseni
10. Maitsesta supp peterselliga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi