Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Fish and chips ehk õllepaneeringus kala friikartulitega

« Tagasi

0 0 1


  • 2-3 portsjonit
  • 20 min

Allikas: AveKÖÖK
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Kuulus roog Inglismaalt, mis on tuntud juba 1860 aastast


Koostisained

500 g Valge kala (pangasius, heigi filee vms)
250 ml Õlu (hele)
150 g Jahu (nisu)
0.5 tl Küpsetuspulber
Õli
Sool
Sidrunipipar
Kartul (friikartul)

Valmistamine

1. Fileeri kala. (Lihtsaim viis poest osta külmutatud fileed, tuleb ka väga maitsev).
2. Kuivata fileed köögipaberiga.
3. Hõõru fileed soola ja sidrunipipraga kokku.
4 .Keeruta fileed kergelt jahus.
5. Valmista paneering, selleks sega kokku külm õlu, jahu ja küpsetuspulber
6. Kuumuta pannil rohkelt õli.
7. Kasta kala taignasse.
8. Küpseta kala kuldpruuniks, igalt küljelt u 3-4min
9. Serveeri kõrvale valmis friikartuleid

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi