Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Dipikaste baklažaaniga

« Tagasi

0 0 0


  • - portsjonit
  • 40+10 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Õhuline, suurepärase maitsekooslusega dipikaste


Koostisained

50 ml Oliiviõli
3 tk Küüslauk (küüs)
2 tk Baklažaan
0.5 tk Sidrun
Koriander (värske)
Tšilli (pulber)
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Pane 1 suurem või 2 väiksemat baklažaani 200 kraadisesse ahju ning küpseta neid umbes 40 minutit. Baklažaanide koor peab olema lõpptulemusena pisut krimpsus-lössis ning nende sisu pehme.
2. Kraabi baklažaanide sisu kaussi ning sega kahvliga kergelt läbi.
3. Lisa hakitud küüslaugud ning koriander.
4. Kalla juurde oliiviõli ja sidrunimahl.
5. Maitsesta segu tšilli pipra, soola ning värskelt purustatud musta pipraga.
6. Kasutades saumiksrit mikserda kõik ühtlaseks seguks.
7. Serveeri meelepärase lisandiga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi