2
Täidetud baklažaan
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Kraabi baklažaanide sisu kaussi ning sega kahvliga kergelt läbi.
3. Lisa hakitud küüslaugud ning koriander.
4. Kalla juurde oliiviõli ja sidrunimahl.
5. Maitsesta segu tšilli pipra, soola ning värskelt purustatud musta pipraga.
6. Kasutades saumiksrit mikserda kõik ühtlaseks seguks.
7. Serveeri meelepärase lisandiga.
Tweet
« Tagasi
- - portsjonit
- 40+10 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Õhuline, suurepärase maitsekooslusega dipikaste
Koostisained
50 ml | Oliiviõli |
3 tk | Küüslauk (küüs) |
2 tk | Baklažaan |
0.5 tk | Sidrun |
Koriander (värske) | |
Tšilli (pulber) | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Pane 1 suurem või 2 väiksemat baklažaani 200 kraadisesse ahju ning küpseta neid umbes 40 minutit. Baklažaanide koor peab olema lõpptulemusena pisut krimpsus-lössis ning nende sisu pehme.2. Kraabi baklažaanide sisu kaussi ning sega kahvliga kergelt läbi.
3. Lisa hakitud küüslaugud ning koriander.
4. Kalla juurde oliiviõli ja sidrunimahl.
5. Maitsesta segu tšilli pipra, soola ning värskelt purustatud musta pipraga.
6. Kasutades saumiksrit mikserda kõik ühtlaseks seguks.
7. Serveeri meelepärase lisandiga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi