0
Vürtsikas kanasupp ubadega
« Tagasi
0
kommentaari
2. Kuumuta poti põhjas õli ning pane porgandiseibid potti. Jälgi, et nad põhja külge kinni ei jääks, vajadusel sega.
3. Haki sibul ja küüslauk. Lisa need potti, kui porgand on mõned minutid õlis kuumenenud.
4. Tükelda paprika ja lisa potti koos tassitäies vees lahustatud puljongikuubikuga.
5. Lase pajal podiseda ca 5 minutit, lisa seejärel oad, purustatud tomatid ja chillikaste.
6. Keeda tasasel tulel aeg-ajalt segades umbes 30 minutit ning maitsesta soola ning pipraga.
7. Serveeri riisiga.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Maitsev hispaaniapärane taimetoit
Koostisained
400 g | Oad (punased, konserv) |
400 g | Purustatud tomat (konserv) |
4 tk | Küüslauk (küüs) |
4 spl | Tshillikaste, magus |
2 tk | Paprika (punane) |
2 tk | Porgand |
2 tk | Sibul |
1 tk | Puljongikuubik (veiseliha) |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika porgandid õhemateks seibideks.2. Kuumuta poti põhjas õli ning pane porgandiseibid potti. Jälgi, et nad põhja külge kinni ei jääks, vajadusel sega.
3. Haki sibul ja küüslauk. Lisa need potti, kui porgand on mõned minutid õlis kuumenenud.
4. Tükelda paprika ja lisa potti koos tassitäies vees lahustatud puljongikuubikuga.
5. Lase pajal podiseda ca 5 minutit, lisa seejärel oad, purustatud tomatid ja chillikaste.
6. Keeda tasasel tulel aeg-ajalt segades umbes 30 minutit ning maitsesta soola ning pipraga.
7. Serveeri riisiga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi