Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Chili sin carne (lihata vürtsikas pajaroog)

« Tagasi

0 0 0


  • 6 portsjonit
  • 45 min


Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Maitsev hispaaniapärane taimetoit


Koostisained

400 g Oad (punased, konserv)
400 g Purustatud tomat (konserv)
4 tk Küüslauk (küüs)
4 spl Tshillikaste, magus
2 tk Paprika (punane)
2 tk Porgand
2 tk Sibul
1 tk Puljongikuubik (veiseliha)
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Lõika porgandid õhemateks seibideks.
2. Kuumuta poti põhjas õli ning pane porgandiseibid potti. Jälgi, et nad põhja külge kinni ei jääks, vajadusel sega.
3. Haki sibul ja küüslauk. Lisa need potti, kui porgand on mõned minutid õlis kuumenenud.
4. Tükelda paprika ja lisa potti koos tassitäies vees lahustatud puljongikuubikuga.
5. Lase pajal podiseda ca 5 minutit, lisa seejärel oad, purustatud tomatid ja chillikaste.
6. Keeda tasasel tulel aeg-ajalt segades umbes 30 minutit ning maitsesta soola ning pipraga.
7. Serveeri riisiga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi