0
Küüslaugu- ning tšillimaitselised krevetid laimiga
« Tagasi
0
kommentaari
2. Puista petersell hakklihale ning sega korralikult läbi. Maitsesta värskelt purustatud pipra ning soolaga.
3. Sega omavahel majonees ning Poppamies Tuline Suitsuõuna BBQ kaste.
4. Viiluta hapukurgid, tomat, sibul ning jääsalat.
5. Vormi hakklihast 4 õhukest pätsikest ning grilli nad küpseks. Lase kuumalt grillilt läbi ka burgeri saiad.
6. Burgerite kokkupanemiseks pane saiakeste alumistele pooltele paar lusikatäit kastet, pisut jääsalatit ning sibulat, viil tomatit ja mõned viilud hapukurki.
7. Aseta kurkide peale pihv ning pihvile omakorda peale juust. Kata burger ülemise saiapoolega ning serveeri.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Tšillimaitselise kastmega veiselihaburger
Koostisained
Myspice.ee - iseloomuga maitsed | |
400 g | Hakkliha (veise) |
120 g | Majonees |
100 g | Jääsalat |
4 tk | Burgeri sai |
4 tk | Juust (cheddar) |
4 spl | Poppamies Savuomena BBQ kaste |
2 tk | Hapukurk |
1 tk | Tomat |
1 tk | Sibul (punane) |
Petersell | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Haki peeneks peotäis peterselli.2. Puista petersell hakklihale ning sega korralikult läbi. Maitsesta värskelt purustatud pipra ning soolaga.
3. Sega omavahel majonees ning Poppamies Tuline Suitsuõuna BBQ kaste.
4. Viiluta hapukurgid, tomat, sibul ning jääsalat.
5. Vormi hakklihast 4 õhukest pätsikest ning grilli nad küpseks. Lase kuumalt grillilt läbi ka burgeri saiad.
6. Burgerite kokkupanemiseks pane saiakeste alumistele pooltele paar lusikatäit kastet, pisut jääsalatit ning sibulat, viil tomatit ja mõned viilud hapukurki.
7. Aseta kurkide peale pihv ning pihvile omakorda peale juust. Kata burger ülemise saiapoolega ning serveeri.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi