Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Burger oakotletiga

« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit

Allikas: Toidud ainult taimedest
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Taimetoit


Koostisained

4 tk Kukkel
4 tk Salatileht
3 spl Ketšup
2 tk Küüslauk (küüs)
1 tk Porgand
1 tk Tomat
1 tk Sibul
1 spl Sinep
Maitsestamata sojajogurt
Majoraan
Põlduba (kaunadeta)
Riivsai
Vesi
Pipar
Sool

Valmistamine

1. Leota 1/2 tasi ube 12 tundi.
2. Keeda seejärel soolaga maitsestatud vees pehmeks ja kurna.
3. Haki sibul ja küüslauk ning riivi porgand.
4. Purusta keedetud oad saumikseriga ühtlaseks ja lisa vett, et segu jääks pisut vedelam.
5. Pane saadud mass suuremasse kaussi, juurde porgand, sibul, küüslauk, riivsai, ketšup ja sinep.
6. Maitsesta soola, pipra, paprikapulbri ja majoraaniga. Sõtku tainast seni, kuni sellest saab voolida kotletid. Kui tainas tundub liiga vedel, lisa riivsaia, kui aga liiga paks, siis hoopis vett.
7. Prae kotletid mõlemalt poolt kuldseks ja küpseta seejärel eelkuumutatud ahjus 175 °C juures 10-15 minutit.
8. Rebi sobiliku suurusega salatilehed ja viiluta tomat.
9. Kastmeks sega maitsestamata sojajogurt vähese ketšupiga.
10. Pista kotletid kuklite vahele, lisa salatilehed, tomativiilud ja kaste.

Soovitus!

Burgerit sobib pakkuda ahjus röstitud bataadiga, mida on enne soola ja oliiviõliga maitsestatud. Rösti viilutatud bataati ahjus 175 °C 15-20 minutit.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi