0
Õhkõrn rabarberikook
« Tagasi
Allikas: Ise tehtud. Hästi tehtud -http://toiduteemal.blogspot.com
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Lisa need külmale pisut väiksemateks tükkideks tehtud võile ning löö sinna samasse lahti 1 muna.
3. Haki kõik läbi kuni koostisosad muutuvad ühtlaseks puruks.
4. Suru taigen palliks ning aseta toidukile sees umbes 1 tunniks külmkappi.
5. Peale külmkapis olemist tõsta taigen lauale ning rulli umbes 0,5 cm paksuselt lahti. Kata taignaga küpsetusplaat.
6. Eelküpseta koogipõhja 180C juures umbes 10 minutit.
7. Tõsta plaat ahjust välja ning kata koogipõhi puhastatud ning tükikesteks lõigatud rabarberiga.
8. Rabarberile puista peale 50 g (mõned supilusikatäied) suhkrut ning kaneel.
9. Koogi katte jaoks vahusta ülejäänud munad ning suhkur hästi tugevaks vahuks ning sõelu seejärel sisse jahu.
10. Kalla segu koogile ning aja õrnalt ning ühtlaselt koogile laiali.
11. Küpseta 180C ahjus 20-25 minutit.
12. Hoia biskviidikattel silma peal! Kui kate hakkab liiga kiirest pruunistuma, siis vähenda pisut kuumust.
13. Kui kook valmis, tõsta ta ahjust välja, lase jahtuda ning kaunista tuhksuhkruga.
Tweet
« Tagasi
- 12 portsjonit
- 1,1h+30 min
Allikas: Ise tehtud. Hästi tehtud -http://toiduteemal.blogspot.com
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Imehea rabarberikook
Koostisained
600 g | Rabarber |
420 g | Jahu (nisu) |
250 g | Suhkur |
200 g | Või |
7 tk | Muna |
2 tl | Kaneel (pulber) |
2 tl | Tuhksuhkur |
Valmistamine
1. Sega koogipõhja jaoks omavahel 300 g jahu ning 100 g suhkrut.2. Lisa need külmale pisut väiksemateks tükkideks tehtud võile ning löö sinna samasse lahti 1 muna.
3. Haki kõik läbi kuni koostisosad muutuvad ühtlaseks puruks.
4. Suru taigen palliks ning aseta toidukile sees umbes 1 tunniks külmkappi.
5. Peale külmkapis olemist tõsta taigen lauale ning rulli umbes 0,5 cm paksuselt lahti. Kata taignaga küpsetusplaat.
6. Eelküpseta koogipõhja 180C juures umbes 10 minutit.
7. Tõsta plaat ahjust välja ning kata koogipõhi puhastatud ning tükikesteks lõigatud rabarberiga.
8. Rabarberile puista peale 50 g (mõned supilusikatäied) suhkrut ning kaneel.
9. Koogi katte jaoks vahusta ülejäänud munad ning suhkur hästi tugevaks vahuks ning sõelu seejärel sisse jahu.
10. Kalla segu koogile ning aja õrnalt ning ühtlaselt koogile laiali.
11. Küpseta 180C ahjus 20-25 minutit.
12. Hoia biskviidikattel silma peal! Kui kate hakkab liiga kiirest pruunistuma, siis vähenda pisut kuumust.
13. Kui kook valmis, tõsta ta ahjust välja, lase jahtuda ning kaunista tuhksuhkruga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi