Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Biskviidikattega rabarberikook

« Tagasi

0 0 0


  • 12 portsjonit
  • 1,1h+30 min

Allikas: Ise tehtud. Hästi tehtud -http://toiduteemal.blogspot.com
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Imehea rabarberikook


Koostisained

600 g Rabarber
420 g Jahu (nisu)
250 g Suhkur
200 g Või
7 tk Muna
2 tl Kaneel (pulber)
2 tl Tuhksuhkur

Valmistamine

1. Sega koogipõhja jaoks omavahel 300 g jahu ning 100 g suhkrut.
2. Lisa need külmale pisut väiksemateks tükkideks tehtud võile ning löö sinna samasse lahti 1 muna.
3. Haki kõik läbi kuni koostisosad muutuvad ühtlaseks puruks.
4. Suru taigen palliks ning aseta toidukile sees umbes 1 tunniks külmkappi.
5. Peale külmkapis olemist tõsta taigen lauale ning rulli umbes 0,5 cm paksuselt lahti. Kata taignaga küpsetusplaat.
6. Eelküpseta koogipõhja 180C juures umbes 10 minutit.
7. Tõsta plaat ahjust välja ning kata koogipõhi puhastatud ning tükikesteks lõigatud rabarberiga.
8. Rabarberile puista peale 50 g (mõned supilusikatäied) suhkrut ning kaneel.
9. Koogi katte jaoks vahusta ülejäänud munad ning suhkur hästi tugevaks vahuks ning sõelu seejärel sisse jahu.
10. Kalla segu koogile ning aja õrnalt ning ühtlaselt koogile laiali.
11. Küpseta 180C ahjus 20-25 minutit.
12. Hoia biskviidikattel silma peal! Kui kate hakkab liiga kiirest pruunistuma, siis vähenda pisut kuumust.
13. Kui kook valmis, tõsta ta ahjust välja, lase jahtuda ning kaunista tuhksuhkruga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi