3
Avokaado-munasalat
« Tagasi
0
kommentaari
2. Lõike peekon kuubikuteks ja pruunista pannil. Samal ajal haki sibul.
3. Tõsta peekon majapidamispaberile nõrguma ja kuumuta hakitud sibul pannile jäänud peekonirasvas kuldpruuniks.
4. Tõsta pann tulelt, vala praetud sibulale vein ja veiniäädikas ning lisa sool ja pipar, sega kergelt läbi.
5. Koori keedetud ja pisut jahtunud kartulid ja tükelda need suuremateks kuubikuteks.
6. Vala kartulikuubikute peale maitsestatud sibulakaste ja lase mõned minutid maitsestuda.
7. Lisa avokaadokuubikud ja peekon, maitsesta koriandi ja peterselliga ning sega kogu salat kergelt läbi. Serveeri jahtunult koos röstleivaga.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Avokaado sobib peekoniga hästi - see salat on toitev kõhutäis
Koostisained
400 kg | Kartul (värske) |
300 g | Peekon |
125 ml | Vein (valge) |
2 tk | Avokaado |
1 tk | Sibul |
1 tk | Sidrun |
4 spl | Veiniäädikas |
Petersell | |
Koriander (jahvatatud) | |
Pipar (valge) | |
Sool |
Valmistamine
1. Pane kartulid keema. Samal ajal koori ja tükelda avokaadod ning pigista neile peale poole sidruni mahl (et vältida kooritud avokaado värvimuutust).2. Lõike peekon kuubikuteks ja pruunista pannil. Samal ajal haki sibul.
3. Tõsta peekon majapidamispaberile nõrguma ja kuumuta hakitud sibul pannile jäänud peekonirasvas kuldpruuniks.
4. Tõsta pann tulelt, vala praetud sibulale vein ja veiniäädikas ning lisa sool ja pipar, sega kergelt läbi.
5. Koori keedetud ja pisut jahtunud kartulid ja tükelda need suuremateks kuubikuteks.
6. Vala kartulikuubikute peale maitsestatud sibulakaste ja lase mõned minutid maitsestuda.
7. Lisa avokaadokuubikud ja peekon, maitsesta koriandi ja peterselliga ning sega kogu salat kergelt läbi. Serveeri jahtunult koos röstleivaga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi