0
Šokolaadikook punapeedi ja pähklitega
« Tagasi
0
kommentaari
2. Tükelda sibul väiksemaks, puhasta porgand, kartul, punapeet ja lõika kõik ratasteks
3. Aseta viilutatud kartulid viieks minutiks keevasse vette ning seejärel kurna vesi ära
4. Aseta köögiviljad kihiti rasvainega määritud ahjuvormi (jäta kartul esimeseks ja viimaseks kihiks)
5. Köögivilju kihiti ladudes maitsesta neid soola ja pipraga
6. Lisa ahjuvormile pool klaasi vett ja aseta eelsoojendatud ahju 30 minutiks 200 kraadi juurde küpsema
7. Kui kartul on enamvähem pehme, valmista munapiima segu, maitsesta segu soola ning pipraga ja vala vormile peale
8. Kõige peale pane riivjuust ja küpseta kuni see on muutunud kuldpruuniks
9. Serveeri lisandina prae kõrvale või iseseisva toiduna
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Maitsev vormiroog, mida võib süüa nii lisandi kui omaette toiduna. Viimasel juhul olge juustuga heldem.
Koostisained
1 kg | Kartul |
450 g | Peet (värske) |
250 g | Porgand |
200 g | Sibul |
250 g | Piim (2,5%) |
200 g | Juust |
3 tk | Muna |
Sojakaste (hele) | |
Basiilik (kuivatatud) | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
Keeda punapeet2. Tükelda sibul väiksemaks, puhasta porgand, kartul, punapeet ja lõika kõik ratasteks
3. Aseta viilutatud kartulid viieks minutiks keevasse vette ning seejärel kurna vesi ära
4. Aseta köögiviljad kihiti rasvainega määritud ahjuvormi (jäta kartul esimeseks ja viimaseks kihiks)
5. Köögivilju kihiti ladudes maitsesta neid soola ja pipraga
6. Lisa ahjuvormile pool klaasi vett ja aseta eelsoojendatud ahju 30 minutiks 200 kraadi juurde küpsema
7. Kui kartul on enamvähem pehme, valmista munapiima segu, maitsesta segu soola ning pipraga ja vala vormile peale
8. Kõige peale pane riivjuust ja küpseta kuni see on muutunud kuldpruuniks
9. Serveeri lisandina prae kõrvale või iseseisva toiduna
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi