Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Ahjuvorm punapeediga

« Tagasi

5 1 0


  • 6 portsjonit
  • 30 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Maitsev vormiroog, mida võib süüa nii lisandi kui omaette toiduna. Viimasel juhul olge juustuga heldem.


Koostisained

1 kg Kartul
450 g Peet (värske)
250 g Porgand
200 g Sibul
250 g Piim (2,5%)
200 g Juust
3 tk Muna
Sojakaste (hele)
Basiilik (kuivatatud)
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

Keeda punapeet
2. Tükelda sibul väiksemaks, puhasta porgand, kartul, punapeet ja lõika kõik ratasteks
3. Aseta viilutatud kartulid viieks minutiks keevasse vette ning seejärel kurna vesi ära
4. Aseta köögiviljad kihiti rasvainega määritud ahjuvormi (jäta kartul esimeseks ja viimaseks kihiks)
5. Köögivilju kihiti ladudes maitsesta neid soola ja pipraga
6. Lisa ahjuvormile pool klaasi vett ja aseta eelsoojendatud ahju 30 minutiks 200 kraadi juurde küpsema
7. Kui kartul on enamvähem pehme, valmista munapiima segu, maitsesta segu soola ning pipraga ja vala vormile peale
8. Kõige peale pane riivjuust ja küpseta kuni see on muutunud kuldpruuniks
9. Serveeri lisandina prae kõrvale või iseseisva toiduna

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi