0
Küüslaugu-tüümianivõiga küpsetatud fileerull tomatises jogurtikastmes
« Tagasi
1
kommentaari
2. Aseta bataadikangid ahjuplaadile või ahjuvormi vala peale oliivõli, raputa peale ürdid ja meresool ning sega kõik kergelt läbi.
3. Küpseta ca 225-kraadises kuumuses umbes 30 minutit.
4. Serveeri lisandina kartuli asemel koos rosmariiniokstega või eraldi taimetoiduna koos jogurtikastmega.
Tweet
« Tagasi
1
kommentaari
Bataat ehk maguskartul on mõnus vaheldus tavalise kartuli asemel
Koostisained
1 tk | Bataat |
3 spl | Oliivõli |
Sool (mere) | |
Tüümian (kuivatatud) | |
Rosmariin (värse) | |
Pune e. oregano (kuivatatud) |
Valmistamine
1. Lõika bataat 2 cm paksusteks ketasteks ja viiluta sama laiadeks kangideks.2. Aseta bataadikangid ahjuplaadile või ahjuvormi vala peale oliivõli, raputa peale ürdid ja meresool ning sega kõik kergelt läbi.
3. Küpseta ca 225-kraadises kuumuses umbes 30 minutit.
4. Serveeri lisandina kartuli asemel koos rosmariiniokstega või eraldi taimetoiduna koos jogurtikastmega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi